Jonas Roosens

Man (34) aangehouden voor steekpartij aan snackbar in Borgerhout

Een man van 34 is aangehouden door de onderzoeksrechter nadat hij iemand had neergestoken aan een snackbar in Borgerhout. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en dat nieuws bevestigt het Antwerpse parket aan onze redactie. Het slachtoffer was in levensgevaar, maar is nu stabiel. De dader van de steekpartij stapte zelf naar de politie. 

Afgelopen zaterdag rond 22 uur vond een steekpartij plaats aan een snackbar, op het Groeningerplein in Borgerhout. "Er ontstond discussie tussen twee mannen en daarbij trok de dader een mes en stak hij het slachtoffer neer", klinkt het bij het Antwerpse parket.

Dinsdag gaf de dader zichzelf aan bij de politie in Antwerpen. "Hij is ondertussen al voor de onderzoeksrechter gekomen en is aangehouden." Bij de steekpartij raakte het slachtoffer levensgevaarlijk gewond, maar de man is ondertussen stabiel. De snackbar op het Groeningerplein liep ook wat schade op.

Meest gelezen