© Peter Malaise

Kinderen van basisschool op Oude Kwaremont juichen Van Aert toe tijdens laatste training voor E3 Harelbeke

Dat schooldagen niet altijd saai hoeven te zijn, ondervonden de kinderen van de Vrije Basisschool Kwaremont in Kluisbergen. Vanmiddag mochten ze voor de gelegenheid supporteren voor de vele renners die aan het trainen waren voor de E3 Harelbeke die morgen gereden wordt. Ze zagen onder andere Wout Van Aert en Greg Van Avermaet voorbijrijden. 

Het was een leuke afwisseling voor de kinderen van de Vrije basisschool Kwaremont: tijdens hun lunchpauze mochten ze langs de kant van de weg staan om hun wieleridolen te zien. Morgen wordt de E3 Harelbeke gereden en heel wat renners kwamen vandaag al trainen. Onder andere op de Oude Kwaremont waar ook de school ligt. Ideaal dus om de renners toe te juichen en gretig de drinkflessen van passerende renners op te vangen. De kinderen herkenden onder andere Greg Van Averaet en Wout van Aert, die vriendelijk z'n hand opstak. 

Morgen volgt het echte werk voor de renners, tijdens de E3 Saxo Classic. En ook dan zullen de 35 kinderen paraat staan, want de koers passeert hun school...tijdens de lesuren. 

Videospeler inladen...

Meest gelezen