Man (34) uit Kasterlee klimt op dak van ex en begluurt haar met haar nieuwe partner in bed

Een man van 34 uit Kasterlee is veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 12 maanden voor voyeurisme en belaging. Hij klom op het platte dak van de woning van zijn ex-vriendin om haar en haar nieuwe partner te begluren terwijl ze in bed lagen.

De rechtbank in Turnhout heeft een man van 34 veroordeeld voor voyeurisme en belaging. De man kroop meerdere keren op het platte dak van de woning van zijn ex-vriendin om haar te begluren terwijl ze met haar nieuwe partner in bed lag. Hij nam ook een foto en stuurde die door naar zijn ex-vriendin via WhatsApp.

De feiten kwamen aan het licht toen de ex-vriendin vorig jaar werd opgeschrikt door haar ex-vriend die op haar dakraam klopte. De vrouw belde de politie, maar toen die kwam opdagen, had de man zich al verstopt. Later in de nacht klopte de ex-vriend opnieuw op het raam. Toen kon de politie hem wel vatten.

De man krijgt een voorwaardelijke celstraf van 12 maanden. Daarnaast heeft de Turnhoutse rechtbank hem een volledig contactverbod opgelegd. Hij mag ook niet meer in de buurt komen van de woning van zijn ex-vriendin. Tot slot moet hij zich ook laten behandelen voor zijn drugsgebruik.

Meest gelezen