Radio 2

Stevige botsing tussen tram en tractor in Antwerpen, tramverkeer hervat

In Antwerpen is een tram gebotst tegen een tractor ter hoogte van de Noorderlaan en IJzerlaan. De chauffeur is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het kruispunt van de Noorderlijn en IJzerlaan is vrijgemaakt en er is geen hinder meer. Ook het tramverkeer verloopt opnieuw normaal.

In Antwerpen is deze ochtend een ongeval gebeurd met een tram en een tractor ter hoogte van de Noorderlaan en de IJzerlaan. De tram is tegen de aanhangwagen van de tractor gereden waardoor de tram ontspoorde. De chauffeur is gewond naar het ziekenhuis gebracht, maar hij is niet in levensgevaar.

De politie heeft het kruispunt van de Noorderlaan en de IJzerlaan vrijgemaakt en er is geen hinder meer. Het tramverkeer verloopt intussen ook weer normaal. 

Meest gelezen