©brent saey

Vrouw zet sputterende wagen aan de kant voordat die volledig uitbrandt in Aalst: moeder en kind in shock

In Aalst is een auto volledig uitgebrand op de Siesegemlaan. De bestuurster merkte dat de motor begon te sputteren terwijl ze aan het rijden was. Daarop zette ze haar wagen aan de kant. Even later brandde die helemaal uit. Een ambulancier die in de buurt was hielp de vrouw en haar kind uit de auto. Ze bleven ongedeerd, maar waren wel in shock.  

Op de Siesegemlaan in Aalst, in de richting van Ninove, is gisterenavond een auto volledig uitgebrand. De bestuurster van de wagen merkte tijdens het rijden dat de motor begon te sputteren. Ze zette haar wagen aan de kant, waarna die vuur vatte.

Een ambulancier die in de buurt was, waarschuwde de vrouw en hielp daarna haar dochter mee uit de wagen. De auto brandde uiteindelijk volledig uit. De moeder en haar dochter bleven ongedeerd, maar waren wel in shock. Over de oorzaak van de brand is er nog geen duidelijkheid. 

Meest gelezen