De Nederlandse politie verspreidde afgelopen week nog een oproep via borden langs de weg.
Politie basisteam Zeeuws-Vlaanderen

Vrouw (64) uit Oostende dood teruggevonden in Koewacht, verdachte opgepakt

Het levenloze lichaam dat dinsdag gevonden is in Koewacht, net over de grens in Nederland, is van een vrouw uit Oostende. De 64-jarige vrouw is wellicht door geweld om het leven gebracht. Intussen is een man van 33 opgepakt in het buitenland. 

Afgelopen dinsdag werd in het Nederlandse Koewacht, op de grens met het Waasland, het lichaam van een vrouw gevonden. Voor de speurders was het snel duidelijk dat er geweld gebruikt was. Het lichaam is ondertussen geïdentificeerd en het blijkt om een 64-jarige vrouw uit Oostende te gaan.

Het parket is een onderzoek gestart. Een verdachte man van 33 jaar kon al worden opgepakt in het buitenland. België vraagt nu om de man over te brengen naar ons land. Hij stond zowel hier als in het buitenland gesignaleerd. Het zou ook om een kennis van de vrouw gaan. 

Nederlandse rechercheurs gaan het onderzoek verder voeren, samen met de Belgische politie.

Meest gelezen