Radio2

School in Ekeren reageert na zwaar ongeval waarbij jongen (11) levensgevaarlijk gewond raakte: "Enorme schok"

De Sint-Vincentschool in Ekeren heeft voor het eerst gereageerd op het zware ongeval dat gisteren gebeurde en waarbij een kind (11) levensgevaarlijk gewond raakte. "Het is een enorme schok voor de school, haar leerkrachten en leerlingen", klinkt het via Belga.

In Ekeren is dinsdagnamiddag een jongen (11) onder een muur terecht gekomen op de speelplaats van de Sint-Vincentschool. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht en verkeert volgens de laatste berichten vandaag nog altijd in levensgevaar. Hoe de muur kon omvallen of instorten wordt nog onderzocht.

Vandaag reageert de school voor het eerst op het ongeval. Ze spreekt over een enorme schok en vraagt om sereniteit en rust. "Iedereen leeft mee met de ouders, de familie en de vrienden van de leerling", zegt de directie in een mededeling. De leerlingen en de leerkrachten krijgen intussen begeleiding van het CLB en de dienst slachtofferzorg van de politie om met de schok om te gaan. 

Meest gelezen