PCR

Sportbedrijf Golazo zal voormalig tenniscentrum van Kim Clijsters in Bree blijven uitbaten

De oorspronkelijke plannen van sportbedrijf Golazo om het voormalige tenniscentrum van Kim Clijsters te verkopen gaan niet door. Het bedrijf zal het centrum zelf verder uitbaten en gebruiken voor evenementen en kampen rond tennis en padel. 

Het voormalige tenniscentrum van Kim Clijsters op de Boneput in Bree zal dan toch verder uitgebaat worden door het sportbedrijf Golazo. Zij wilden het centrum eerst verkopen, maar die plannen gaan dus niet door. De terreinen buiten zullen in de zomer  terug open zijn voor de tennis- en padelclubs. 

Daarnaast gaat het gebouw verder gebruikt worden voor evenementen en kampen rond tennis en padel. Dat is een voorwaarde in de erfpachtovereenkomst met de stad. 

Voormalige club van Kim Clijsters

Het centrum was vroeger de "Sport & Health Club" van toptennisser Kim Clijsters. Het gebouw werd feestelijk geopend in 2014. Sporters konden er terecht voor tennis- en padellessen, maar na een financiële doorlichting in de zomer van 2022 besloot Clijsters zich terug te trekken. 

Meest gelezen