De politie is op zoek naar de eigenaar van dit vrolijk duo
Lokale Politie Brugge

Wie is zijn twee ezels kwijt in Brugge? Politie op zoek naar eigenaar van vrolijk duo

De politie van Brugge is op zoek naar de eigenaar van twee ezels. Die werden opgemerkt langs de Expresweg in Lissewege bij Brugge. Ze werden door de dierenpolitie in het paardenasiel van Brugge ondergebracht.

Een niet zo'n alledaags zicht gisteren langs de Expresweg in Brugge. Daar kon je dit vrolijk duo tegenkomen. De dierenpolitie heeft ze voorlopig ondergebracht in het paardenasiel van Brugge. De politie doet nu een oproep op sociale media om de eigenaar van de ezels terug te vinden.

Eén ezel is gechipt en luidt naar de naam Laruso van de Kruisberg. Hij is 20 jaar oud. Zijn kompaan heeft geen chip. Over de eigenaar is er geen info terug te vinden.

Wie meer info heeft, kan alvast bellen naar 0475 68 56 30.

Meest gelezen