Radio 2

Motorrijder overleden na zwaar ongeval met vrachtwagen op Groenendaallaan in Merksem

Op de Groenendaallaan in Merksem is een 59-jarige motorrijder om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval met een vrachtwagen. De politie heeft de omgeving afgesloten waardoor er lokaal verkeershinder is.

Een motorrijder van 59 is vrijdagochtend om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen op de Groenendaallaan in Merksem bij Antwerpen. De brandweer kwam ter plaatse om de man te bevrijden, maar alle hulp kwam te laat.

De vrachtwagen stond voor de verkeerslichten klaar om af te slaan. De motorrijder probeerde daarop de vrachtwagen in te halen. Het kwam tot een aanrijding en de motorrijder kwam onder de vrachtwagen terecht. Een verkeersdeskundige zal de exacte omstandigheden van het ongeval nog verder onderzoeken.

De politie heeft de omgeving afgesloten voor het verkeer. Dat zorgt voor de nodige verkeershinder. Ook de afrit Merksem van de Antwerpse ring richting Nederland is tijdelijk dicht.

Radio 2

Meest gelezen