Foto Jelle Houwen

Auto valt dieperik in op afrit E40 in Middelkerke

Vanochtend is een auto geslipt op de afrit van de E40 in Middelkerke. Die kwam daardoor een heel stuk lager in de gracht terecht. De bestuurder was ongedeerd en kon zelf de hulpdiensten bellen. Het was een hele klus om de auto weg te takelen.

Het was hevig aan het regenen toen vanochtend rond 10 uur een ongeval gebeurde op de afrit van de E40 in Middelkerke. Watergladheid, vermoedelijk in combinatie met onaangepaste snelheid, maakte dat een automobilist de controle over zijn stuur verloor en slipte. Hij ging naast de E40 de gracht in. 

De auto bleef op zijn wielen staan tussen de struiken. De bestuurder raakte niet gewond en kon zelf de hulpdiensten verwittigen. De federale wegpolitie kwam het ongeval vaststellen en er kwam een takeldienst aan te pas om de auto weg te halen. Dat was een moeilijke klus. De auto lag bijna twintig meter van de snelweg verwijderd. Het ongeval heeft weinig verkeershinder veroorzaakt.

Meest gelezen