Wat werd er weer mooi getrouwd in 2017…

Ja, er werd nog getrouwd in 2017. En als celebrity’s dat deden, dan ging dat nog altijd gepaard met de nodige pracht en praal. Wat dan weer oogstrelende foto’s opleverde, soms zelfs feeëriek, maar altijd met een achterliggende boodschap van eeuwig durende liefde. Al valt dat natuurlijk nog af te wachten. Laat u toch nog even charmeren door volgende selectie van foto’s van beroemdheden die in 2017 in het huwelijk traden.

Samira Wiley en Lauren Morelli

Hoe harteloos het er in de Netflix-serie "Orange is the new black" ook aan toe gaat, Lauren Morelli, scenarioschrijfster van de serie, en Samira Wiley, beter bekend als Poussey Washington in dezelfde serie, vonden er toch de grote liefde. Voor elkaar welteverstaan. In maart trad het koppel in het huwelijk in Palm Springs. Na de ceremonie werd de receptie alvast ingezet met Justin Biebers "Baby".

(Countryzangers) Kacey Musgraves en Ruston Kelly

Miranda Kerr en Evan Spiegel

In mei 2017 gaven het Australische topmodel Miranda Kerr en de Amerikaanse zakenman Evan Spiegel, oprichter van het social media-bedrijf Snap Inc., elkaar in Brentwood, Californië, het ja-woord in intieme kring. Er zouden hooguit een 50-tal gasten geweest zijn, maar die waren, aldus entertainmentwebsite E!News, ofwel "wereldberoemd" ofwel "fotomodel". Intussen is Kerr zwanger van een eerste kind.

Serena Williams en Alexis Ohanian

Kate Upton en Justin Verlander

Het mocht in november wel wat meer zijn voor fotomodel en actrice Kate Upton, die in 2011 bekendheid verwierf door op de cover van de jaarlijkse "Sports Illustrated Swimsuit Issue" te staan. Haar huwelijk met honkbalpitcher Justin Verlander in een luxeresort in Italië werd dan ook als "lavish", rijkelijk, omschreven. Getrouwd werd er in een oud middeleeuws kerkje, met een wijds zicht op de plaatselijke wijngaarden.

Jim Parsons ("The big bang theory") en Todd Spiewak

Nev Schulman en Laura Perlongo

"Dit is de gelukkigste dag van mijn leven. Daarom slaag ik er maar niet in om die glimlach van mijn gezicht te krijgen. Dit is zonder meer mijn gelukkigste dag ooit". Duidelijker kon "Catfish"-presentator Nev Schulman niet zijn toen hij in juli trouwde met Laura Perlongo. Op dat huwelijk, dat plaatsvond in New York, mocht hun toen 9 maanden oude dochtertje Cleo James natuurlijk niet ontbreken.

Tara Lipinski (Olympische schaatskampioene) en Todd Kapostasy

Kenya Moore en Marc Daly

In 1993 werd Kenya Moore verkozen tot mooiste van de Verenigde Staten en tijdens Miss Universe wist ze daarop zelfs de top 6 te halen. Het bracht haar geen windeieren. Er volgden rolletjes in een aantal bioscoopfilms en een vaste rol in "The real housewifes of Atlanta". In juni trad de intussen 46-jarige Moore in het huwelijk met restauranteigenaar Marc Daly. Dat gebeurde onder de stralende zon op het Caraïbische eiland Saint Lucia.

James Matthews en Pippa Middleton (zus van Kate)

Meest gelezen