Op de hoogte blijven van het belangrijkste verkiezingsnieuws? Update dan nu de app van VRT NWS!

De kans is groot dat u een trouwe gebruiker van de app bent, maar heeft u ook al de nieuwste versie van onze app? Daarmee neemt u meteen ook het belangrijkste verkiezingsnieuws overal mee naartoe en hoeft u op 14 oktober 2018 geen enkele uitslag te missen.

In de gigantische stroom aan nieuws probeert de redactie van VRT NWS dagelijks de belangrijkste onderwerpen te onderscheiden. Die worden overlopen en besproken in 'Het Journaal' op één en geduid door de betrokkenen en experten in 'Terzake' en 'De Afspraak' op Canvas en in 'De Ochtend' en 'De Wereld Vandaag' op Radio 1. Op de website vrtnws.be doen we beiden, vierentwintig uur op vierentwintig. Zodra belangrijk nieuws gebeurt en we zeker weten dat het klopt brengen we daarover een bericht. Vervolgens proberen we meer context en achtergrondinformatie te bieden, in video, audio of tekst. Zodat u het nieuws en alle extra informatie kunt bekijken, beluisteren of lezen. 

Maar wist u dat u dat ook allemaal kunt in onze vernieuwde app voor uw smartphone? Daarin vindt u onze selectie aan nieuwsberichten onder de noemer 'hoofdpunten', in de volgorde bepaald door onze eindredacteurs. Leest u het nieuws liever chronologisch, in de volgorde zoals het is verschenen? Dat kan onder de noemer 'net binnen'. Als derde optie bieden we 'meest gelezen' aan. Daarin staan onze artikels op een rij op basis van het surfgedrag van onze bezoekers.

Zo kan u het nieuws volgen op de manier die het beste bij u past. Maar ook al onze rubrieken, dossiers en experten vindt u onderaan handig terug, samen met onze tv-programma's, ons extra video-aanbod en onze podcasts. Wanneer u bij belangrijk nieuws graag meteen op de hoogte wordt gebracht kunt u uw notificaties aanzetten. Zo ontvangt u een push-bericht van zodra het nieuws bevestigd is.

Zo hoeft u niets van de verkiezingen te missen, waar u ook bent. 

Meest gelezen