Hajo Beeckman

Hajo is sinds 2015 vaste verkeersstem in verschillende programma’s op de radiozenders MNM, Radio 1 en Radio 2. Je hoort hem ook in de nieuwsuitzendingen en in duidingsprogramma’s op de radio, waar hij af en toe een woordje uitleg geeft bij actuele trends in mobiliteit. Onlangs nog maakte hij met VRT NWS een reeks nieuwsverhalen over de komst van de zelfrijdende auto.

Mobiliteit

Ons luchtruim zit propvol, we staan massaal stil met onze wagens en wie zich aan het openbaar vervoer waagt, eindigt te vaak vloekend op het perron of aan de bushalte. 

Bovendien moet de mobiliteit van de toekomst naast efficiënt ook milieuvriendelijk ingericht worden. Hoe gaan we dat in godsnaam voor mekaar krijgen? Hajo Beeckman debatteert erover met enkele kenners van het thema. 

Hajo steunt het Dierenasiel Gent

Hajo steunt het Dierenasiel Gent, in de stad waar hij zelf woont. In het asiel werken gemotiveerde en enthousiaste dierenliefhebbers die verloren gelopen en afgestane honden en katten op een menselijke manier opvangen. Ze bouwen momenteel aan een nieuwe behuizing, dus ze kunnen alle steun gebruiken.

Meest gelezen