© Geert Van Hoeymissen

Riadh Bahri

Riadh Bahri is journalist bij VRT NWS sinds 2009. Hij begon zijn carrière bij Karrewiet, daarna volgden Terzake en Het Journaal. Twee jaar geleden verscheen zijn eerste boek 'Depressief? Loser!' over zijn strijd tegen depressie. Sinds kort verdiept hij zich voor VRT NWS in de luchtvaartsector.

Mobiliteit

Ons luchtruim zit propvol, we staan massaal stil met onze wagens en wie zich aan het openbaar vervoer waagt, eindigt te vaak vloekend op het perron of aan de bushalte. 

Bovendien moet de mobiliteit van de toekomst naast efficiënt ook milieuvriendelijk ingericht worden. Hoe gaan we dat in godsnaam voor mekaar krijgen? Riad Bahri debatteert erover met enkele kenners van het thema. 

Riadh steunt het Kinderkankerfonds

Vzw Kinderkankerfonds geeft financiële en psychologische steun aan kinderen met kanker en hun gezinnen. De behandeling maakt de genezingskansen steeds hoger maar de behandeling duurt lang en gaat vaak gepaard met bijwerkingen allerhande. Het kind wordt hoe dan ook geconfronteerd met ongemak en pijn. Ouders gaan gebukt onder angst, onzekerheid en gevoelens van onmacht. Om deze kinderen en hun ouders te motiveren om dit vol te houden en om de behandeling draaglijk te maken is veel extra zorg nodig.

Meest gelezen