Overheidsorganisatie van het jaar 2014

nieuws over VRT

nieuws over VRT

Norkring, de beheerder van de zendmasten in Vlaanderen en Brussel deelt ons mee dat er geplande zendonderbrekingen zullen zijn aan hun installaties die mogelijk een onderbreking of degradatie van de diensten veroorzaken.

Geplande zenderonderbrekingen

Radio 1 en Radio 2 zetten Vlaamse ondernemers in de kijker

Radio 1 en Radio 2 zetten Vlaamse ondernemers in de kijker

Onder de noemer "Goed gezien" gingen Radio 2 en de Koning Boudewijnstichting samen met Het Nieuwsblad een zomer lang op zoek naar lokale initiatieven die van een buurt een warme, aangename buurt maken. Uit alle inzendingen heeft de jury vijf initiatieven, een per provincie, genomineerd

"Goed gezien" plaatst kleine buurtinitiatieven in de kijker

Radiozender MNM vult voortaan zijn nieuwsaanbod aan met "Ninja Nieuws", een online nieuwsformat op maat van jongeren die de actualiteit volgen via sociale media. In korte, hapklare filmpjes van vijftien seconden brengt MNM vier keer per dag.

MNM breidt nieuwsaanbod uit met Ninja Nieuws.

Op zaterdag 15 november is het zover: dan arriveert de Sint in het land. Sinds 2003 zorgt Ketnet voor een feestelijke ontvangst. De Intrede van de Sint vindt voor de elfde keer plaats in Antwerpen en is live te volgen op Eén en Ketnet. Dat is meteen het startschot van een aantal spannende weken voor de Ketnetters.

Op zaterdag 15 november komt Sinterklaas per stoomboot uit Spanje

Vanaf woensdag 19 november staan Marcel Vanthilt en dokter Tom Jacobs helemaal ter beschikking van de kijker voor een nieuw seizoen van Ook getest op mensen. Van het voorkomen van een burn-out over de invloed van het ontbijt tot de behandeling van stinkvoeten: Marcel en Tom deinzen voor geen enkele vraag terug

Ook getest op mensen vanaf 19 november op Eén

Omwille van het klimaat doen er zich momenteel onregelmatigheden voor in het spectrum. De weersomstandigheden zijn niet optimaal voor de signalen in de lucht.

Fm-ontvangst mogelijk verstoord

Op 5 november heeft het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) bekend gemaakt welke televisieprojecten steun krijgen. Het VAF kent productiesteun toe aan de Eén-reeksen ' Den Elfde van den Elfde' en 'Beau Séjour'.

Kato wordt vertolkt door Lynn Van Royen

Naar aanleiding van het mogelijke stroomtekort deze winter gooit Radio 2 op vrijdag 7 november alle lijnen open voor luisteraars die met vragen zitten.  Radio 2-"stroomdag" op vrijdag 7 november - Helpdesk van 6 tot 13 uur via 0800 120 33.

Radio 2-"stroomdag" op vrijdag 7 november - Helpdesk van 6 tot 13 uur

Volt sluit het seizoen af met een knal. Op woensdag 5 november pakt het programma uit met een lange special over de argeloosheid van internetgebruikers: De mazen van het net. Kobe Ilsen stelt in vijf straffe experimenten vast hoe nonchalant we ons online gedragen.

Opmerkelijke experimenten in Volt-special 'De mazen van het net'