Overheidsorganisatie van het jaar 2014

nieuws over VRT

nieuws over VRT

Het VAF (Vlaamse Audiovisueel Fonds) heeft vandaag bekendgemaakt welke televisieprojecten steun krijgen. De Eén-reeks Tabula rasa krijgt productiesteun, Tytgat Chocolat krijgt ontwikkelingssteun en de tweede reeks van het internationaal gesmaakte Salamander kan een beroep doen op scenariosteun. Tom Lenaerts en Herwig Ilegems krijgen VAF-steun voor Canvas-fictiereeks Clinch!. Het Mediafonds steunt ook de documentaire reeks Barber Shop van Luc Vrydaghs

VAF steunt  Eén-reeksen 'Tabula rasa', 'Tytgat chocolat' en  'Salamander'

Welke school wordt de opvolger van SNIK KortrijkHeilige Familie Sint NiklaasSpijker Hoogstraten en  MGSO Zelzate? Voor de vijfde keer gaan MNM en Tom De Cock op zoek naar die ene school die boven alle andere uitsteekt in "De strafste school 2015"

MNM opnieuw op zoek naar "De strafste school"

De VRT betuigt haar medeleven aan de naasten van TV-presentator Emiel Goelen , die op 1 maart  overleden is.

Emiel Goelen [1949-2015]

De VRT betuigt haar medeleven aan vrienden en familie  van journalist Urbaan De Becker , die op 1 maart  overleden is.

Urbaan De Becker overleden

Norkring, de beheerder van de zendmasten in Vlaanderen en Brussel deelt ons mee dat er geplande zendonderbrekingen zullen zijn aan hun installaties die mogelijk een onderbreking of degradatie van de diensten veroorzaken.

Geplande zenderonderbrekingen

Ben jij een bachelor of masterstudent(e) viool? Volg je de Koningin Elisabethwedstrijd? Heb je zin in een kijkje achter de schermen? Meld je dan aan voor DeZES | LesSIX, het jongerenpanel van de VRT en de RTBF.

DeZes/LesSIX van 2013

Jean Philip De Tender  wordt vanaf 1 mei de nieuwe Directeur Media van de European Broadcasting Union (EBU).

Jean Philip De Tender  wordt vanaf 1 mei Directeur Media van de EBU

Generation M, het interactieve laatavondprogramma op MNM met Karolien Debecker, buigt zich vier weken lang over vier verschillende generaties: tieners, twintigers, dertigers en veertigers.

 Karolien Debecker, buigt zich vier weken lang over 4 verschillende generaties

Vanaf woensdag 18 maart zendt Eén de nieuwe humoristische fictiereeks Nieuw Texas uit, die het verhaal brengt van vier  broers. Wanneer hun vader zijn laatste adem uitblaast, erven ze een riante villa. Maar onder één voorwaarde: zijn zonen moeten er eerst een jaar in harmonie samenleven.

Nieuwe Eén-reeks Nieuw Texas

10 Belgische atleten, 1 Belgisch team, 1000 dagen voor de Olympische Spelen tot in Rio. Afspraak in Rio, vanaf maandag 2 maart om 20.40 uur op Eén

Afspraak in Rio - Pieter Timmers