nieuws over VRT

nieuws over VRT

Goed nieuws voor Vlaamse vakantiegangers en expats met een tablet of smartphone: via de gratis app van televisiezender BVN kunnen zij nu wereldwijd iedere dag een selectie zien van nieuws-, sport- en amusementsprogramma's van VRT en Nederlandse publieke omroep.

BVN wereldwijd  via app te bekijken

Norkring, de beheerder van de zendmasten in Vlaanderen en Brussel deelt ons mee dat er geplande zendonderbrekingen zullen zijn aan hun installaties die mogelijk een onderbreking of degradatie van de diensten veroorzaken.

Geplande zenderonderbrekingen

De nieuwsdienst van de VRT volgt het Brexit-referendum op de voet op radio, TV en online

In april zijn Eén en Skyline Entertainment van start gegaan met de opnames van de tweede reeks van 'Salamander', waarvan de eerste in het voorjaar van 2013 werd uitgezonden op Eén.

Peeters: 'De start van de opnames van het tweede seizoen voelde als thuiskomen

VRT Nieuws maakte een foto van Vlaanderen op vlak van samenlevingsvormen in 2016. Op die manier krijgt u inzicht in hoe Vlamingen samenleven, maar ook in de drijfveren achter en tevredenheid over die verschillende samenlevingsvormen.

 inzicht in hoe Vlamingen samenleven

Het festivalseizoen komt eraan en dan kunt u maar best goed voorbereid zijn.

De VRT is aanwezig op tal van zomerfestivals

De zomer van Canvas, dat is onder meer een flinke portie sport en fictie, maar ook heel veel muziek. Met Festivalkoorts op zondag en de ultieme festivalkalender op canvas.be kan de muziekliefhebber goed voorbereid het festivalterrein op.

Ilse Liebens presenteert Rock Werchter en Pukkelpop op Canvas

De Ketnet Zomertour trekt door Vlaanderen met optredens, ontmoetingen met BV's , randanimatie én audities voor nieuwe Ketnet Musical

De Ketnet Zomertour trekt dit jaar naar vijf steden

"Geef de radio als materieel object, opnieuw een plaats in de leefomgeving van vandaag" dat was de uitdaging die studenten productdesign van de Genkse LUCA School of Arts kregen. Op donderdag 9 juni stelden ze hun ontwerpen voor in de expo R100+ in het Radiohuis in Leuven.

Het ontwerp van Beatrijs Van Hoof: Cameradjo

Op woensdag 8 juni lanceert Ketnet een  nieuwe Ketnet-app voor tablets

Ketnet lanceert  een  nieuwe app voor tablets