nieuws over VRT

nieuws over VRT

Tijdens een topconferentie in New York eind september maakte de VN het bilan op van de millenniumdoelen. Dat doet ook Ketnet op zijn eigen manier in De Geonauten, een nieuw en avontuurlijk programma waarin acht Ketnetters op kamp dagelijks een opdracht krijgen die iets te maken heeft met een van de millenniumdoelen.

De Geonauten - Leonard Muylle in Bangladesh - (c) Geronimo/VRT

Op 14 oktober is het precies drie jaar geleden dat de gemeenteraadsverkiezingen plaatsvonden. De lokale besturen zijn dus halfweg hun legislatuur. Een ideaal moment, vonden ze bij Radio 1, om de balans op te maken in enkele Vlaamse steden

 Marc Van de Looverbosch, Johny Vansevenant en Bert Rymen modereren het gesprek.

Giovanni Kemper, Laura Tesoro, Koen Crucke én Gert Verhulst zijn de juryleden bij de audities van Ketnet Musical

Giovanni Kemper, Laura Tesoro, Koen Crucke én Gert Verhulst

Op zaterdag 26 september 2015 zette de VRT-klantendienst enkele kijkers, luisteraars & surfers in de bloemetjes tijdens Dag van de Klant. Ze genoten van een brunch, kregen een rondleiding en brachten een bezoek aan de VRT-toren met Frank Deboosere en Goedele Wachters.

VRT klantendienst viert Dag van de Klant

De Raad van Bestuur stelt vast dat de directie -gegeven de beslissingen van de Vlaamse regering- het ingediende Transformatieplan in zijn huidige vorm  niet uitvoerbaar acht. De Raad sluit zich daarbij aan. In die omstandigheden keurt de Raad het Transformatieplan niet goed.

Mededeling Raad van Bestuur VRT – 28 september 2015

Actieweek rond cyberveiligheid: van maandag 28 september tot en met donderdag 1 oktober in De Inspecteur op Radio 2

 Actieweek rond cyberveiligheid bij De Inspecteur op Radio 2

Met de Dag van de luisteraar, van 7u tot 19u op de Grote markt van Roeselare, plaatst MNM z'n luisteraars in de kijker, de creatiefste onder hen in het bijzonder. Want een van de blikvangers is de MNM Pop-up Store: Drie jonge, ondernemende luisteraars wonnen met hun leuk idee een plekje in die pop-up store.

Dag van de luisteraar: Kom ontbijten met Peter en Julie

Norkring, de beheerder van de zendmasten in Vlaanderen en Brussel deelt ons mee dat er geplande zendonderbrekingen zullen zijn aan hun installaties die mogelijk een onderbreking of degradatie van de diensten veroorzaken.

Geplande zenderonderbrekingen

Ketnet en Kom op tegen kanker: Zet je pet op tegen kanker en bezorg kinderen met kanker een megavakantiekamp

Tom De Cock, Ruth Joos, Katelijne Boon, Lieven Vandenhaute en Karl Vannieuwkerke