maandag 18 maart 2024
18 maart 2024

Gooi mee alles in de strijd tegen kanker: koop nu je tickets voor de slotshow

Maandag 18 maart 2024 - Komende week gooien Fien Germijns en 7 andere vrouwen alles in de strijd tegen borstkanker. Samen met Ann Van den Broeck, Tine Embrechts, Julie Vermeire, Sarah Vandeursen, Zita Wauters, Maïmouna Badjie en Marleen Merckx brengt Fien een stripact voor het goede doel, op dinsdagavond 26 maart in Kursaal Oostende.

Tickets voor de act op 26 maart zijn vanaf nu te koop via vrtmax.be/doemee. De deuren openen om 19.30 uur en de show start om 21.00 uur. 

Naast de hoofdact van de acht vrouwen zorgen special guests Philippe Geubels en Guga Baúl mee voor een gezellige avond. En natuurlijk zijn ook Dieter Coppens en Niels Destadsbader van de partij, die vorig seizoen alles in de strijd gooiden..

Jouw steun is zeker welkom, de opbrengst van de ticketverkoop gaat naar Kom op tegen Kanker. En dat is nodig, want borstkanker is de tweede meeste voorkomende kankersoort in België en de meest voorkomende bij vrouwen: één op de zeven vrouwen wordt erdoor getroffen. 

Kom op tegen Kanker, alles in de strijd is te zien op VRT 1 van maandag 25 maart tot en met donderdag 28 maart, en zaterdag de finale,  rond 21.30 uur op VRT 1 en VRT MAX. 

De stripact maakt deel uit van de finale aflevering, op zaterdagavond. Dan ontdekken we ook hoeveel het initiatief heeft opgebracht voor het goede doel.