Lost Frequencies, Coely, Loïc Nottet, Bazart en Oscar and the Wolf strijden om MTV EMA 2017

Lost Frequencies, Coely, Loïc Nottet, Bazart en Oscar and the Wolf zijn genomineerd voor een MTV Europe Music Award in de categorie best Belgian act. Ook de genomineerden in de internationale categorieën zijn bekend. Daar spant Taylor Swift de kroon.

Op 12 november is het weer zo ver: dan gaan in Londen de MTV EMA's 2017 de deur uit. 4 dagen eerder blaast het kruim van de Belgische muziekindustrie verzamelen in Antwerpen voor de uitreiking van een nationale prijs, de MTV EMA voor best Belgian act.

5 Belgische groepen en artiesten maken kans op die prijs. Het gaat om Lost Frequencies, Coely, Loïc Nottet, Bazart en Oscar and the Wolf. De prijsuitreiking vindt plaats in Plein Publiek. Het publiek kan zelf de winnaar aanduiden. Tickets zijn enkel te winnen via de website van de MTV EMA's.

Ook de genomineerden in de internationale categorieën zijn bekend. Met 6 nominaties spant Taylor Swift de kroon, op de voet gevolgd door Shawn Mendes met 5 nominaties.

Meest gelezen