Openlijke ruzie bij "Sex and the city": "Wanneer zal die hypocriete Sarah Jessica Parker ons met rust laten?"

Het zit er bovenarms op tussen "Sex and the city"-actrices Kim Cattrall en Jessica Parker. Cattrall is niet opgezet met het "medeleven" van Parker na de dood van Cattralls broer Christopher. Die laatste werd dood teruggevonden nadat hij spoorloos was verdwenen uit zijn huis in Canada. "Ik heb jouw steun niet nodig in deze tragische tijden", schrijft Catrall op Instagram als boodschap aan Parker.

"Mijn moeder vroeg me vandaag: "Wanneer zal die hypocriete Sarah Jessica Parker je met rust laten?"" Zo begint Kim Cattrall de Instagrampost die volledig aan het adres van Parker is gericht. "Hoe je steeds contact zoekt, is een pijnlijke herinnering aan hoe gemeen je echt bent, toen en nu. Ik wil dit heel duidelijk stellen: jij bent geen familie, jij bent ook mijn vriendin niet. Ik schrijf je om je nog een laatste keer te zeggen dat je onze tragedie niet moet gebruiken om je imago van "leuke meid" te herstellen."

Het is niet de eerste keer dat Cattrall uithaalt naar Parker. Ze deed dat ook al in oktober, toen ze te gast was in "Life stories" op de Britse zender ITV. Cattrall zei daarbij dat haar relatie met Parker, alsook met de andere hoofdrolspelers Kristin Davis en Cynthia Nixon nooit vriendschappelijk was. "We waren nooit vrienden", zegt ze. "We waren collega's en in zekere zin was dat een gezonde situatie want het schept een duidelijke grens tussen je professionele leven en relatie en je persoonlijke."

Over Parker zei ze toen dat Parker echt aardiger voor haar had kunnen zijn. "Ik weet niet wat haar probleem is."

AP2008

Meest gelezen