AP

Komiek Kevin Hart "met zware verwondingen aan de rug" naar ziekenhuis gebracht na auto-ongeluk

De Amerikaanse acteur en komiek Kevin Hart is met zware verwondingen aan de rug opgenomen in het ziekenhuis na een auto-ongeluk. Dat melden Amerikaanse media. 

Het ongeluk gebeurde in de heuvels van Malibu, ten westen van Los Angeles. Hart reed niet zelf.  De bestuurder en Hart hebben zware verwondingen aan hun rug overgehouden aan het ongeluk. Zij zijn zo snel mogelijk naar het ziekenhuis gebracht. Een vrouw die ook in de auto zat, raakte lichtgewond, maar moest niet naar het ziekenhuis. 

De auto, een van de oldtimers van Hart, zou door een hek gereden zijn en in een diepe greppel terechtgekomen zijn. Het dak van de auto is volledig ingedeukt. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk gebeurd is. Volgens de politie lijkt het er niet op dat de bestuurder onder invloed was van alcohol of drugs.  

Kevin Hart was onder meer te zien in "Scary movie 3" , "Scary movie 4" en "Jumanji: Welcome to the jungle".  Hij zou normaal gezien dit jaar de Oscar-show presenteren. Maar hij trok zich snel terug als presentator nadat er heisa ontstaan was over tweets uit het verleden waarin hij homoseksuelen viseerde. Na de kritiek hierop verontschuldigde hij zich bij de LGBTQ-gemeenschap "voor zijn gevoelloze woorden uit het verleden". 

Meest gelezen