Na 9 jaar komt Taylor Swift nog eens naar ons land, op 20 juni 2020 op Werchter Boutique

De Amerikaanse popster Taylor Swift komt volgend jaar naar ons land. Op 20 juni 2020 treedt Swift op op Werchter Boutique. Het zal dan 9 jaar geleden zijn dat de zangeres nog in ons land te zien was. 

Het festivalseizoen is nog maar net voorbij en de eerste grote naam voor volgende zomer ligt al vast. Op de website van Taylor Swift prijkt Werchter Boutique op de eerste plaats op haar lijst van tourdata voor volgende zomer. Daarna volgen in Europa nog Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Polen, Frankrijk en Portugal.  

Taylor Swift is volgens het financiële tijdschrift Forbes de best betaalde vrouwelijke artiest. Ze verdiende in 2018 166 miljoen euro, het dubbele van de nummer twee Beyoncé. De ticketverkoop voor Werchter Boutique start op 25 september.

Meest gelezen