Alexander Dumarey

Planeet Frank: onze weerman maakt een winterprognose en gaat op zoek naar smeltend poolijs

De aarde draait door en wordt stilaan warmer. In Planeet Frank bekijken we de stand van het weer en het klimaat aan de hand van vragen van kijkers en luisteraars. Een omgekeerde regenboog hoog aan de hemel, kan dat? Wat voor winter krijgen we en hoe juist is zo'n seizoensvoorspelling? En wat zijn de gevolgen van een smeltende Noordpool en Zuidpool? Frank beantwoordt de vragen in mensentaal. De montage is van Christine Van Tichel. 

Beluister deze aflevering van Planeet Frank hier:

 

 

Heeft u zelf een vraag over het klimaat of het weer voor Frank? Dan kan u ze stellen via planeetfrank@vrt.be of via sociale media met #planeetfrank. Of u kan het formulier hieronder invullen.

Meest gelezen