Mama en zoontje uit Olen heel blij met nieuwe konijntjes van meisje uit Sint-Lenaarts

Ellen Swennen en haar zoontje uit Olen zijn twee nieuwe konijntjes gaan ophalen nadat hun konijnen vorige week gedood werden, mogelijk door een dierenbeul. Toen Ellen het trieste verhaal vertelde op Radio 2 Antwerpen, kwam er spontaan een reactie van de 11-jarige Renée uit Sint-Lenaarts. Ze nodigde Ellen uit om langs te komen en twee van haar konijntjes mee naar huis te nemen.

"Wij hebben toch veel te veel konijntjes in huis", vertelde Renée. "We hebben er zeven en de mama is nu weer bevallen van nog eens zeven kleintjes. We kunnen er dus gerust twee aan het gezin in Olen geven."

Ellen ging graag op het voorstel in, maar wilde er eerst voor zorgen dat de omheining in haar tuin in orde was, zodat er niemand meer in de tuin kan. Eens die klus was geklaard, reden Ellen en haar zoontje naar Renée en haar familie in Sint-Lenaarts.

Ze stuurden de redactie van Radio 2 Antwerpen een enthousiast mailtje om te laten weten hoe gelukkig ze zijn met hun nieuwe aanwinsten. "Mijn zoontje is er heel blij mee", schrijft Ellen, "het zijn zo’n schattige, lieve konijntjes!"

Of de twee nieuwelingen net als de vorige ook Snuffel en Knabbel heten, weten we niet. 

Meest gelezen