vrijdag 26 augustus 2022
26 augustus 2022

Ketnet Junior

Ketnet Junior is er voor kinderen tot 6 jaar.

Aanbod

Ketnet Junior is het submerk van Ketnet dat zich richt tot peuters en kleuters in Vlaanderen. Ketnet Junior biedt een gratis en reclamevrije 360°-aanbod ‘op maat’ van deze allerkleinsten, met Vlaams lokaal geproduceerde producties en met een uitzonderlijke meerwaarde. Ketnet Junior vertrekt immers steeds vanuit de ontwikkeling van het kind met als doel het een breed spectrum aan ontwikkelingsvaardigheden van peuters en kleuters te stimuleren.

Vaste waarden zijn onder andere Tik Tak, Kaatje, Bob de Bouwer, Bumba, Vos en Haas, Biba & Loeba en Suske & Wiske Junior.

Ketnet Junior is in de ochtend te vinden op Ketnet en overdag met een herhaling van de programma's op het kanaal van Canvas.

Online

Online is Ketnet Junior er altijd en overal, via KetnetJunior.be en via de gratis Ketnet Junior-app voor tablet en smartphone. De app zet in op ‘spelen’ en ‘kijken’ en heeft speciaal voor de ouders een aantal handige toepassingen om het online kijkgemak te verhogen.

  • Een geprogrammeerde stream, waardoor je binnen de app dezelfde ervaring krijgt als op televisie
  • Een playlist van meerdere afleveringen per programma, voor kleuters die maar niet genoeg krijgen van hun favoriete figuren
  • Een timer, waardoor ouders in dialoog met hun kind kunnen bepalen hoe lang de app gebruikt mag worden
  • De mogelijkheid om programma’s vlotter te streamen naar een ander, groter scherm

Ketnet Junior heeft ook een eigen kanaal op YouTube. Dit volledig reclamevrije kanaal bevat een uitgebreide bibliotheek van programma’s en muziekvideo’s van Ketnet Junior.

Beleving

Beleving krijgt een steeds prominentere plaats in het aanbod. Evenementen zoals Ketnet Junior Carnaval, Kaatjes Paaseierenraap en de Tik Tak-expo brengen de wereld van Ketnet Junior tot bij kinderen. 

Een greep uit het aanbod van Ketnet junior

Videospeler inladen...
Videospeler inladen...
Videospeler inladen...

Volg Ketnet Junior op de sociale media

Gerelateerd