Welke nieuwsbrieven heeft de VRT?

De VRT en haar merken versturen diverse nieuwsbrieven met informatie over hun aanbod. 

Beheer je nieuwsbrieven via je VRT-profiel

Via jouw VRT-profiel kan je, je abonnementen op de VRT-nieuwsbrieven beheren. https://profiel.vrt.be/mijn-nieuwsbrieven

Nieuwsbrief VRT

Elke week is er een algemene VRT Nieuwsbrief, met naast het belangrijkste bedrijfsnieuws ook informatie over de projecten, programma’s en merken van de openbare omroep. Zo blijf je op de hoogte van alles wat er bij de VRT leeft.   

Je kan je abonneren op de VRT nieuwsbrief onderaan deze pagina. 

VRT Taalmail

Liefhebber van taal en spelling? Of op zoek naar tips om dt-fouten te voorkomen? Meer dan 25.000 abonnees ontvangen wekelijks de Taalmail. Die zit boordevol weetjes, advies en nieuws over taal, zorgvuldig geselecteerd door VRT-taaladviseur Ruud Hendrickx.

De Warmste Nieuwsbrief

In de Warmste Nieuwsbrief vind je alle informatie over De Warmste Week: hartverwarmende verhalen, praktische informatie over initiatieven  en nog veel meer. Inschrijven kan via de website van De Warmste Week.

De nieuwsbrief van Stijn

Speciaal voor muzieklovers is er de persoonlijke muzieknieuwsbrief van Stijn Van de Voorde van Studio Brussel. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Stijn en ontvang elke vrijdag een zekere hoeveelheid triviaal muzieknieuws om stevig mee uit te pakken in de darkroom.

Onderwijsmail Ketnet

Maandelijks is er ook een scholenmailing van Ketnet met een selectie van het aanbod van de kinderzender dat mogelijkheden biedt voor gebruik in de klas, met tips en eventueel zelfs lespakketten.

Je abonneren op de nieuwsbrief kan door een mailtje te sturen naar scholenmailing@ketnet.be.

LangZullenWeLezen

De nieuwsbrief van LangZullenWeLezen, het boekenplatform van de VRT, inspireert wekelijks lezers met boekentips en verzamelt interessante content over boeken in het VRT-aanbod. Je kan je inschrijven op de nieuwsbrief van LangZullenWeLezen door onderaan op hun website je emailadres in te vullen. 

Nieuwsbrief VRT NU

Ook het online videoplatform VRT NU heeft een nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste series. Inschrijven kan op hun website, door helemaal onderaan je emailadres in te vullen. 

Media & Culture Fast Forward

Media & Culture Fast Forward is een inspiratie- en netwerkfestival over de toekomst van onze media en cultuur. Als je op de hoogte wil blijven van de events, kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief via de website mediafastforward.be. 

Nieuwsbrieven VRT-netten

VRT NWS

De VRT-nieuwsdienst heeft verschillende nieuwsbrieven op maat, zodat je het belangrijkste nieuws van de dag binnenkrijgt wanneer jij wil. Zo is er de keuze tussen de dagelijkse nieuwsbrieven ochtendNWSMiddagNWS en AvondNWS.

Daarnaast is er de BREAKINGNWS-nieuwsbrief.Zo blijf je altijd op de hoogte van de belangrijkste net binnengelopen berichten.

Anderstaligen kunnen zich inschrijven voor een nieuwsbrief met nieuws in het Engels, Frans of Duits.

Tot slot zijn er heel wat wekelijkse nieuwsbrieven, zoals ExpertNWSWetenschapNWSOnderwijsNWS en Het beste van VRT NWS

Je inschrijven op de verschillende nieuwsbrieven van VRT NWS kan via deze link.

Ketnet

Wil jij graag op de hoogte blijven van alles wat er bij Ketnet gebeurt? Elke woensdag verstuurt het merk via e-mail 'Ketnet Wazzzup?!', een nieuwsbrief met daarin alle Ketnet-nieuwtjes, heet van de naald. Zo ben je als eerste op de hoogte van wedstrijden, nieuwe filmpjes, spelletjes en nog veel meer. Let op: om je in te schrijven op de nieuwsbrief moet je eerst een Ket-profiel aanmaken. 

Inschrijven voor nieuwsbrief Ketnet

Sporza

Wil je wekelijks de hoogtepunten van Sporza ontvangen? schrijf je dan via sporza.be in voor hun nieuwsbrief (helemaal onderaan op hun website). 

Tijdens de Olympische Spelen ontdek je elke ochtend de belangrijkste gebeurtenissen van de voorbije nacht én ben je meteen op de hoogte van het dagprogramma in Japan, met focus op de Belgen.  Schrijf hier in.

Eén

Wil jij alle nieuwtjes over Eén ontdekken? Ga naar een.be en schrijf je onderaan de pagina in op hun nieuwsbrief.

Canvas

Ook Canvas heeft een nieuwsbrief, je kan je daarvoor inschrijven via vrt-profiel

Klara

Wil je op de hoogte blijven van al het Klara nieuws en meedoen aan hun wedstrijden? Schijf je via deze link in voor de nieuwsbrief van Klara

Radio 1

Op de hoogte blijven van al het Radio 1-nieuws? Meedoen met onze wedstrijden? In aanmerking komen voor speciale acties? Schrijf je via deze link in op de nieuwsbrief van Radio 1.

Radio 2

Volg het nieuws over de grootste familie op de voet met de nieuwsbrief van Radio 2 en krijg elke week de hoogtepunten van Radio 2 in je mailbox. Je kan je inschrijven door onderaan op de homepagina van radio2.be je emailadres in te vullen.

MNM

Schrijf je in bij MNM Post en blijf op de hoogte van al het nieuws van MNM. Inschrijven kan onderaan op hun website

Studio Brussel

Je kan je inschrijven op de nieuwsbrief via de website Studio Brussel (onderaan op de pagina). Voor de echte muziekfans heeft Studio Brussel ook nog de 'Catch of the Day daily'-nieuwsbrief en de 'Catch of the Day-weekly'-nieuwsbrief met frisse muzikale ontdekkingen.