Welke nieuwsbrieven heeft de VRT?

De VRT en haar merken versturen diverse nieuwsbrieven met informatie over hun aanbod. 

Nieuwsbrief VRT

Elke maand is er een algemene VRT Nieuwsbrief, met naast het belangrijkste bedrijfsnieuws ook informatie over projecten en programma’s van de openbare omroep. Zo blijf je op de hoogte van alles wat er bij de VRT leeft.   

Je kan je abonneren op de VRT nieuwsbrief onderaan de startpagina van vrt.be. 

Nieuwsbrief OPENVRT

OpenVRT is een community voor jong (18 tot 34 jaar), digitaal, creatief talent uit Vlaanderen ondersteund door de VRT. OpenVRT wil jongeren inspireren en hun talenten stimuleren. Het platform brengt de creatievelingen daarvoor in contact met elkaar en met de VRT-merken. Op regelmatige basis houden ze events met inspirerende sprekers, workshops en braimstormsessies.

Wil je op de hoogte blijven van hun activiteiten? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief (onderaan op openvrt.be).

Onderwijsmail Ketnet

Maandelijks is er ook een scholenmailing van Ketnet met een selectie van het aanbod van de kinderzender dat mogelijkheden biedt voor gebruik in de klas, met tips en eventueel zelfs lespakketten.

Je abonneren op de nieuwsbrief kan door een mailtje te sturen naar scholenmailing@ketnet.be.

LangZullenWeLezen

De nieuwsbrief van LangZullenWeLezen, het boekenplatform van de VRT, inspireert wekelijks lezers met boekentips en verzamelt interessante content over boeken in het VRT-aanbod. Je kan je inschrijven op de nieuwsbrief van LangZullenWeLezen door onderaan op hun website je emailadres in te vullen. 

Nieuwsbrief VRT NU

Ook het online videoplatform VRT NU heeft een nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste series. Inschrijven kan op hun website, door helemaal onderaan je emailadres in te vullen. 

Nieuwsbrieven VRT-netten

VRT NWS

De VRT-nieuwsdienst heeft verschillende nieuwsbrieven op maat, zodat je het belangrijkste nieuws van de dag binnenkrijgt wanneer jij het wil. Zo is er de keuze tussen de dagelijkse nieuwsbrieven ochtendNWS, MiddagNWS en AvondNWS.

Daarnaast is er de BREAKINGNWS-nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van de belangrijkste net binnengelopen berichten.

Tot slot zijn er heel wat wekelijkse nieuwsbrieven, zoals ExpertNWSWetenschapNWSOnderwijsNWS en Het beste van VRT NWS

Je inschrijven kan via deze link.

Ketnet

Wil jij graag op de hoogte blijven van alles wat er bij Ketnet gebeurt? Elke woensdag verstuurt het merk via e-mail 'Ketnet Wazzzup?!', een nieuwsbrief met daarin alle Ketnet-nieuwtjes, heet van de naald. Zo ben je als eerste op de hoogte van wedstrijden, nieuwe filmpjes, spelletjes en nog veel meer. Let op: om je in te schrijven op de nieuwsbrief moet je eerst een Ket-profiel aanmaken. 

Inschrijven voor nieuwsbrief Ketnet

Sporza

Wil je wekelijks de hoogtepunten van Sporza ontvangen? schrijf je dan via sporza.be in voor hun nieuwsbrief (helemaal onderaan op hun webiste). 

Eén

Wil jij alle nieuwtjes over Eén ontdekken? Ga naar een.be en schrijf je onderaan de pagina in op hun nieuwsbrief.

Canvas

Ook Canvas heeft een nieuwsbrief, je kan je daarvoor inschrijven via canvas.be, onderaan op de homepagina.

Klara

Wil je op de hoogte blijven van van al het Klara nieuws en meedoen aan hun wedstrijden? Schijf je via deze link in voor de nieuwsbrief van Klara

Radio 1

Op de hoogte blijven van al het Radio 1-nieuws? Meedoen met onze wedstrijden? In aanmerking komen voor speciale acties? Schrijf je via deze link in op de nieuwsbrief van Radio 1.

Radio 2

Volg het nieuws over de grootste familie op de voet met de nieuwsbrief van Radio 2 en krijg elke week de hoogtepunten van Radio 2 in je mailbox. Je kan je inschrijven door onderaan op de homepagina van radio2.be je emailadres in te vullen.

MNM

Schrijf je in bij MNM Post en blijf op de hoogte van al het nieuws van MNM. Inschrijven kan onderaan op hun website

Studio Brussel

Je kan je inschrijven op de nieuwsbrief via de website Studio Brussel (onderaan op de pagina).