Radio 2 Antwerpen

Adres

Jan Van Rijswijcklaan 157
2018 Antwerpen

nieuws melden

Heb je iets gezien of aan te kondigen dat nieuwswaardig is? Je kan de regionale redactie bereiken :

KNOP “Meld nieuws” met keuze voor regio Antwerpen 

Mailadressen van andere programma’s van Radio 2 vind je op radio2.be. vind je niet wat je zoekt? Mail naar info@radio2.be

Met het openbaar vervoer

U kan Radio 2 Antwerpen vanuit verschillende richtingen bereiken:

 
  • Vanuit het Centraal Station  (premetrostation Astrid of Diamant) kan je met tram 2 (richting Hoboken) of tram 6 (richting Olympiade) tot aan de halte “De Singel” nemen
  • Vanop de Groenplaats bus 25 en 26. U stapt uit bij de halte "De Singel"
  • Vanuit Berchem Station met bus 6 (halte Statiestraat) en afstappen in de Markgravelei, halte Lockaerdstraat. Dan loopt u een stukje de Jan Van Rijswijcklaan in zuidelijke richting af, op het kruispunt ziet u het kunstencentrum deSingel liggen.
  • Dienstregelingen vindt u op www.nmbs.be en www.delijn.be.

Met de wagen

  • Indien u uit de richting Brussel komt: op het einde van de E19 rijdt u door de Craeybeckxtunnel en nueemt u links de richting Singel-Zuid. 
  • Induin u uit de richting Hasselt, Breda, Eindhoven komt: neem op de ring afrit Berchem en volg richting Singel-Zuid. Vanop de Singel neemt u aan de 1e lichten links de G. Legrellelaan, bij de tweede lichten rechts volgt u de Vogelzanglaan tot aan de volgende lichten. Daar gaat u rechtsaf de Jan Van Rijswijcklaan in en rijdt u Antwerp Expo voorbij. 
  • Indien u uit de richting Gent komt: neem de afrit Berchem-Wilrijk, sla driemaal rechts af. U komt op de Jan Van Rijswijcklaan aan.

De ingang van Radio 2 Antwerpen bevindt zich op de Jan Van Rijswijcklaan 157. U rijdt rechtdoor tot de slagboom en belt aan bij R2. De redactie zal de slagboom openen en u zal meteen kunnen doorrijden tot de parking.