dinsdag 19 maart 2024
19 maart 2024

Radio 2 Limburg

Adres

Limburgplein 2
3500 Hasselt

Op het kruispunt van de Guffenslaan en Sint-Jozefstraat, onder de schuine spiegel van het stadskantoor.

nieuws melden

Heb je iets gezien of aan te kondigen dat nieuwswaardig is? Je kan de regionale redactie bereiken :

Meld nieuws

Mailadressen van andere programma’s van Radio 2 vind je op radio2.be. vind je niet wat je zoekt? Mail naar info@radio2.be

Met het openbaar vervoer

  • Vanuit het station wandel je richting centrum. Zodra je de kleine ring bereikt, sla je rechtsaf en volg je de kleine ring tot je ons gebouw bereikt.
  • Dienstregelingen vindt u op www.nmbs.be en www.delijn.be

Met de wagen

  • Vanuit Antwerpen of Brussel volgt u de E313 Antwerpen - Luik tot afrit 28, Hasselt-Zuid. Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor. Van daaruit kom je op de kleine ring terecht (Groene Boulevard). Die moet je rechts volgen. Aan de linkerkant kom je dan onze redactie tegen, in de oude rijkwachtkazerne. Wil je parkeren, volg dan de pijlen richting Q-parking Twee Torens.

Vanaf 2018 naar het centrum van de stad

Op 16 november 2018 nam Radio 2 Limburg haar intrek in de rechtervleugel, op het gelijkvloers, van de oude rijkswachtkazerne aan de Guffenslaan in Hasselt. Dat heeft de Raad van Bestuur van de VRT op maandag 27 maart 2017 beslist. Dit monumentale gebouw werd verbouwd en gaat deel uitmaken van het nieuwe Hasseltse stadhuis. De vorige locatie van de radiozender, gelegen langs de Via Media, wordt verkocht.