Radio 2 Limburg

Adres

Via Media 2
3500 Hasselt

nieuws melden

Heb je iets gezien of aan te kondigen dat nieuwswaardig is? Je kan de regionale redactie bereiken :

KNOP “Meld nieuws” met keuze voor regio Limburg

Mailadressen van andere programma’s van Radio 2 vind je op radio2.be. vind je niet wat je zoekt? Mail naar info@radio2.be

Met het openbaar vervoer

  • Aan het station neemt u de bus H3. Stap af bij de halte "Provinciehuis". Vervolgens loopt u een kleine 400 meter langs het parkeerterrein van Kinepolis. Achteraan rechts ligt het omroepgebouw.
  • Dienstregelingen vindt u op www.nmbs.be en www.delijn.be

Met de wagen

  • Vanuit Antwerpen of Brussel volgt u de E313 Antwerpen - Luik tot afrit 28, Hasselt-Zuid. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf, richting Hasselt. Vervolgens neemt u de grote ring rond de stad. Volg de ring tot de afslag Genk-Diepenbeek. Hier gaat u rechts af en bij de volgende verkeerslichten meteen naar rechts, richting Kinepolis. Rij voorbij Kinepolis, evenwijdig met het parkeerterrein. Achteraan rechts ligt het omroepgebouw.

Vanaf 2018 naar het centrum van de stad

Radio 2 Limburg zal in 2018 haar intrek nemen in de rechtervleugel, op het gelijkvloers, van de oude rijkswachtkazerne aan de Guffenslaan in Hasselt. Dat heeft de Raad van Bestuur van de VRT op maandag 27 maart 2017 beslist. Dit monumentale gebouw wordt momenteel verbouwd en gaat deel uitmaken van het nieuwe Hasseltse stadhuis. De huidige locatie van de radiozender, gelegen langs de Via Media, wordt verkocht.