Radio 2 West-Vlaanderen

Adres

Doorniksesteenweg 214B
8500 Kortrijk

Telefoon

056/ 24 73 11

Met het openbaar vervoer

  • Aan het station neemt u de pendelbus naar Hoog Kortrijk. Ter hoogte van Kortrijk Xpo stapt u af en u loopt een stukje terug, tot bij het Radio 2-gebouw.
  • Dienstregelingen vindt u op www.nmbs.be en www.delijn.be.

Met de wagen

  • Vanuit Brugge neemt u op de A17 de afrit Kortrijk. U komt op de ring en rijdt rechtdoor richting Kortrijk-Centrum en vervolgens Kortrijk-Zuid. Zodra u de lange brug van Marke voorbij bent, draait u met de ring mee naar links, naar ’t Hoge. Aan het einde van de ring, bij de verkeerslichten, gaat u naar rechts. U vindt Radio 2 aan uw rechterkant, net voorbij de brandweer.
  • Vanuit Ieper volgt u via de A19 Kortrijk-Centrum. Zo komt u op de ring. U rijdt rechtdoor, richting Kortrijk-Zuid. Zodra u de langebrug van Marke voorbij bent, draait met de ring mee naar links, naar ’t Hoge. Aan het einde van de ring, bij de verkeerslichten,gaat u naar rechts. U vindt Radio 2 aan uw rechterkant, net voorbij de brandweer.
  • Vanuit Gent neemt u op de E17 de afrit Kortrijk Xpo. U volgt rechts mee en bij de verkeerslichten slaat u rechts af. Radio 2 bevindt zich aan uw rechterkant, net voorbij de brandweer.