Radio 2 West-Vlaanderen

Adres

Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Telefoon

056/ 24 73 11

Met het openbaar vervoer

  • Het conservatoriumplein ligt op wandelafstand het station van Kortrijk
  • Dienstregelingen vindt u op www.nmbs.be en www.delijn.be

 

Met de wagen

  • Vanuit Brugge neemt u de E403 naar de Meensesteenweg/N8 in Kortrijk. Neem afrit 11-Bissegem vanaf de R8. U houdt links aan richting Bissegem en rijdt richting Kortrijk via de Meensesteenweg. Aan het eerste rondpunt slaat u rechts af op de R36, over de Ronde van Vlaanderenbrug richting ‘Appel’. Op de kluifrotonde neemt u de tweede afslag. Daarna de eerste afslag links. U komt aan op het Conservatoriumplein waar u kan parkeren.  
  • Vanuit Ieper:  Volg de A19 naar de Meensesteenweg/N8 in Kortrijk. Neem afrit 11-Bissegem vanaf de R8. U houdt links aan richting Bissegem en rijdt richting Kortrijk via de Meensesteenweg. Aan het eerste rondpunt slaat u rechts af op de R36, over de Ronde van Vlaanderenbrug richting ‘Appel’. Op de kluifrotonde neemt u de tweede afslag. Daarna de eerste afslag links. U komt aan op het Conservatoriumplein waar u kan parkeren.  
  • Vanuit Gent neemt u op de E17 de afrit 2 Hoog Kortrijk. Volg de ring van Kortrijk (R8). U houdt rechts aan. Daarna links om de afrit Kortrijk-Centrum / Panorama te nemen. U rijdt verder op de Condédreef tot aan het grote kruispunt met verkeerslichten. Daar slaat u rechts af op de Aalbeeksesteenweg tot aan het rondpunt. Neem de 2 afslag en rijdt u verder onder de spoorbrug. Daarna neemt u de eerste afslag naar rechts. U komt aan op het Conservatoriumplein waar u kan parkeren.