donderdag 06 juli 2023
06 juli 2023

De VRT voorleesclub strijkt neer in Blankenberge

Schrijf je in voor een voorleessessie en laat je meeslepen door bekende voorlezers tijdens vertelmomenten in Blankenberge.

De VRT voorleesclub strijkt neer in Blankenberge

Elke woensdagvoormiddag tijdens Radio2 Zomerhit nodigen we een voorlezer uit om plaats te nemen in de gekende voorleesclubzetel. Schrijf je hier in voor één of meerdere voorleessessies. Na afloop kan je de pier afwandelen om even te genieten van de Radio2 Zomerhit of een dagje zon, zand en zee houden.

Praktisch?

De voorleessessies vinden telkens plaats in de net heropende Belgium Pier te Blankenberge (Zeedijk 261, 8370 Blankenberge). Elke voorleessessie start om 11u, we vragen om een half uurtje op voorhand aanwezig te zijn zodat we vlot kunnen starten. De sessies eindigen rond 12u, hierna kan je nog een gratis drankje consumeren in de Belgium Pier.

De voorlezers zijn:

  • 12/07 – Héritier Tipo
  • 19/07 – Kim Debrie
  • 26/07 – Niels Destadsbader
  • 02/08 – Siska Schoeters
  • 09/08 – Meneer Zee & zijn mandoline
  • 16/08 -  David Van Ooteghem 

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan eenvoudig via deze link
De deadline om in te schrijven is telkens dinsdagmiddag 12u. Er zijn een beperkt aantal tickets per voorleessessie beschikbaar, twijfel dus niet en schrijf je snel in! 

schrijf je in knop

Toegankelijkheid

Tijdens de sessies op 19/07 & 02/08 houden we graag extra rekening met mensen met een fysieke of verstandelijke beperking. Er is een VGT-tolk aanwezig (die jullie misschien wel herkennen van Karrewiet) en de locatie is volledig rolstoeltoegankelijk. Heb je andere ondersteuningsnood en wil je de sessie bijwonen? Neem dan op voorhand contact op via leesmee@VRT.be. Dan doen wij ons best hieraan tegemoet te komen.