woensdag 29 maart 2023
29 maart 2023

Waarom wachten - Karine Claassen praat met bekende mensen over de band tussen ouder en kind

28 maart 2023 - De band tussen ouder en kind is heel bijzonder. Meestal liefdevol, soms beschadigd, maar altijd onvoorwaardelijk. Het is een liefde die zo sterk is dat ze vaak onuitgesproken blijft.

Omdat de juiste gelegenheid zich niet voordoet, omdat het raar zou aanvoelen, omdat we het vanzelfsprekend vinden. We gaan er gemakshalve van uit dat niet alles altijd benoemd hoeft te worden. Want we weten toch wel dat we elkaar graag zien, zeker? 

Karine Claassen, zelf onlangs voor het eerst moeder geworden, vroeg zich af wat er zou gebeuren als we het wél zouden benoemen. Als we echt tegen elkaar zouden zeggen wat we voor elkaar betekenen. Want waarom zou je wachten om met je ouders of kinderen te praten over de dingen die er echt toe doen?

Daarom gaat Karine in Waarom wachten praten met zes duo’s van telkens een bekende persoon en diens moeder, vader, zoon of dochter:

  • actrice Tine Embrechts en vader Rob
  • artiest Daan Stuyven en moeder Monique
  • premier Alexander De Croo en moeder Françoise
  • tv-maker Danira Boukhriss Terkessidis en vader Houssein
  • acteur/regisseur Jeroen Perceval en moeder Veerle
  • artieste Charlotte Adigéry en moeder Christiane

De gesprekken tussen ouders en kinderen zorgen voor spannende, emotionele, maar ook grappige momenten. Herkenbaar, maar ook onverwacht.

 

Waarom wachten: vanaf dinsdag 18 april om 21.20 u. op Canvas en VRT MAX