maandag 18 september 2023
18 september 2023

Schrijf je nu in voor De Nieuwe Lichting 2024

Maandag 18 september 2023 - Studio Brussel gaat voor de twaalfde keer op zoek naar
nieuw muziektalent

Annika Wallis

Wil je in de voetsporen treden van o.a. Brihang, Tamino, Portland, Sunday Rose, Equal Idiots, Sons, Sylvie Kreusch, The Haunted Youth, Ila, Bluai en Mayorga? Schrijf je dan nu in voor De Nieuwe Lichting en win eeuwige roem en jouw nummer op de radio. De winnaars nemen ook een sessie op en ontmoeten inspirerende artiesten tijdens een De Nieuwe Lichting bootcamp.

Hoe neem je deel?

Stuur je beste song in via VI.BE tot en met woensdag 18 oktober. Daarna selecteert de muziekredactie van Studio Brussel samen met een professionele vakjury de negen finalisten. Die maken we in januari 2024 aan jou bekend tijdens de Week van de Belgische muziek.

Wat valt er te winnen?

​Uiteindelijk zullen drie bands of muzikanten door de Studio Brussel-luisteraars worden gekroond tot De Nieuwe Lichting 2024 van Studio Brussel. Zij winnen airplay op Studio Brussel, gaan op een uniek bootcamp waar ze een sessie opnemen en inspirerende artiesten ontmoeten, ze prijken op de cover van Knack Focus en krijgen professionele begeleiding door VI.BE. Als dat geen boost voor je carrière is!

Waar schrijf ik me in?

Helemaal overtuigd? Inschrijven kan vanaf vandaag via https://stubru.be/lees/schrijf-je-nu-in-voor-de-nieuwe-lichting-2024.

Op stubru.be vind je het volledige wedstrijdreglement.

Met dank aan Sabam for Culture, VI.BE en Knack Focus.