donderdag 01 februari 2024
01 februari 2024

De 41 uur van Studio Brussel: feest mee met de beste live concerten, dj-sets en comedy

Met onder meer Netsky, Xander De Rycke & Friends, Zornik, Amenra, Sylvie Kreusch

Donderdag 1 februari - Na het succes van het feest voor 40 jaar Studio Brussel, keert het feestweekend dit jaar terug. De 41 uur van Studio Brussel wordt opnieuw één groot marathon-event met livemuziek, comedy en 41 uur live radio, naar aanleiding van de 41ste verjaardag van de radiozender.

41 uur feest voor 41 jaar Studio Brussel

Vrijdag 26 april en zaterdag 27 april palmt Studio Brussel 41 uur lang De Vooruit in Gent in met een straffe line-up. Dat zijn twee concert- en feestdagen met voor elke luisteraar wat wils. Van muziek uit De Jaren Nul tot zware gitaren, drum-‘n-bass en zelfs stand-up comedy.

Het concertweekend gaat van start op vrijdag 26 april met een throwback naar De Jaren Nul. Jaren nul-revelaties Zornik en Krezip treden dan aan. Concertgangers zullen ongetwijfeld ook de nostalgische dj-set van Sam De Bruyn kunnen smaken. ’s Avonds maken ze plaats voor de elektronische beats van GooseHelena Lauwaert en UNTZ-presentatoren Jeroen Delodder en Amber Broos, die deze zomer op niet minder dan de Main Stage van Tomorrowland draait.

Een dag later is het aan de vroege vogels voor een ochtendconcert met Sylvie KreuschXander De Rycke en zijn comedy-vrienden Jade MintjensBert Schrijvers en Jens Dendoncker laten De Vooruit bulderen van het lachen op zaterdagmiddag. 's Avonds zijn dan weer de zware gitaren aan het woord. Daar zorgen de hogepriesters van de Belgische metal Amenra voor, net als Slow Crush en Crouch. Het weekend afsluiten doen we met een stevige portie drum-'n-bass. Wie beter om daarvoor te zorgen dan Netsky? Nadien volgt een knallende nacht met ook beats van USEDAndromedikMurdock en Synoxis.

De ticketverkoop gaat van start vanaf maandag 5 februari om 10.00u via Studio Brussel.

De 41 uur van Studio Brussel: op vrijdag 26 en zaterdag 27 april bij VIERNULVIER in De Vooruit in Gent. In samenwerking met VIERNULVIER en Democrazy.

Tickets en info via het Studio Brussel-kanaal op VRT MAX.