donderdag 02 mei 2024
02 mei 2024

De Kempen in Japan: Thibault Christiaensen trekt naar het land van de rijzende zon met Equal Idiots en Kempense punkband The Priceduifkes

De Kempen in Japan neemt je mee op tour door de Japanse punkscene

Donderdag 2 mei 2024 - Wat krijg je als je Thibault Christiaensen met 6 andere Kempense punkers naar Japan stuurt? “Een gemein feestje”. Thibault Christiaensen trok naar het land van de rijzende zon om er te touren met zijn eigen band Equal Idiots en bevriende punkband The Priceduifkes. In De Kempen In Japan neemt hij je mee op roadtrip van Tokyo tot Hiroshima.

Tour

Stap mee op het vliegtuig in Zaventem en volg het avontuur van Thibault Christiaensen en zijn 6 kempenvrienden in Japan vanop de eerste rij. Naast een pittig tourschema – 8 concerten in 7 steden! – krijg je ook geserveerd: Japans worstelen, lokale lekkernijen en dé manier om een echte samurai te worden.

Arigato

Equal Idiots en The Priceduifkes blikken terug op een mooie reis.

“Een ontmaagding is nog nooit zo smooth verlopen. Op slag verliefd op een land dat niet alleen een prachtige cultuur heeft, maar punkmuziek en Kempenzonen ook omarmt. Enkele Japanse trefwoorden: arigato gozaimasu (dikke merci), kampai (schollekes) en saikou (het was té gek)!

Thibault Christiaensen

 “Mannekes, wat was dat? Een heel week in de watten gelegd door onze Japanse hosts en alleen maar in coole clubs gespeeld voor enthousiaste mensen. En dan hebben we het nog niet over de travelparty, het eten en alle andere zottigheden gehad. A+++!”

The Priceduifkes

Bekijk het avontuur in Japan in het reisverslag De Kempen In Japan vanaf nu via het Studio Brussel-kanaal op VRT MAX!