vrijdag 24 mei 2024
24 mei 2024

Een ontploffing! Een varkenskop! Paniek!

Wat is er allemaal aan de hand in Thuis, en wanneer is de seizoensfinale nu?

Vrijdag 24 mei 2024 - Het zijn wederom turbulente tijden in Vlaanderens favoriete dagelijkse fictiereeks Thuis. Begin deze week belandde madame Marianne (Leah Thys) nog in het ziekenhuis na een ontploffing. In de aflevering van vanavond werd diezelfde Marianne opgeschrikt door een varkenskop op haar eigen oprit. Daarnaast is er ook bij de familie Bomans miserie met Lowie (Mathias Vergels) die probeert af te kicken. Heel wat aan de hand dus... Zou het kunnen dat de seizoensfinale eraan komt?

© VRT

Dreigingen bij de familie De Decker

De rust lijkt voorlopig nog niet teruggekeerd aan het adres De Decker. Eerder zagen we al hoe een granaat werd afgevuurd op het familiehuis. Gelukkig raakte hierbij niemand gewond. Enkel onze geliefde madame Marianne moest even naar het ziekenhuis ter controle. Toch lijkt dit nog niet het einde van de dreigementen.

In de aflevering van vanavond werd diezelfde Marianne opgeschrikt door een varkenskop op de oprit. Helaas valt er uit de camerabeelden niets op te maken. Zouden de bedreigingen aan Robin (Frits De Ruyter) gericht zijn, nu hij niet langer als loopjongen voor drugsdealer Gregory (Andres Doise) wilt werken? Of is er iets anders aan de hand?

© VRT

De miserie van Lowie

Ook bij de familie Bomans heel wat miserie met Lowie (Mathias Vergels) die probeert af te kicken. Gelukkig heeft hij nonkel Frank (Pol Goossens) aan zijn zij die er alles aan doet om Lowie van het vieze goedje af te krijgen. Zal dit lukken of moet de jonge Bomans nog dieper vallen voor hij het licht aan het einde van de tunnel ziet?

Datum seizoensfinale eindelijk bekend… Én er is meer!

Zou het kunnen dat de seizoensfinale van Thuis stillaan nadert? Jazeker, en hij valt vroeg dit jaar door koning voetbal. Donderdag 13 juni is het zover, en er is meer: van 27 mei tot en met 12 juni kan je Thuis elke dag al vanaf middernacht in preview bekijken op VRT MAX.