maandag 29 augustus 2022
29 augustus 2022

Vragen over VRT MAX

Iedereen kan de programma’s op VRT MAX bekijken. Het enige wat je daarvoor moet doen, is je aanmelden met je VRT-profiel. 

Iedereen kan gratis de programma’s op VRT MAX bekijken. Het enige wat je daarvoor moet doen, is je aanmelden met je VRT-profiel. Dat is een algemeen profiel waarmee je je kunt aanmelden op VRT MAX, maar ook op alle andere websites van VRT.

Hierbij een overzicht van regelmatig gestelde vragen.

Waar kan ik VRT MAX vinden?

Gewoon op je computer, smartphone of tablet ga naar : www.vrtmax.be of download de app voor telefoon, tablet en smart-TV.

Ik ben in het buitenland, kan ik gebruik maken van VRT MAX?

Iedereen met een domicilie in België die zich registreert kan gebruik maken van VRT MAX. Wanneer je bij de registratie je Belgisch adres doorgeeft kun je zonder beperkingen gebruik maken van VRT MAX in de EU. En met beperkingen in de rest van de wereld. VRT volgt hiermee de regelgeving rond portabiliteit van programma’s.

Meer details hierover lees je op

https://www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/ik-kan-in-het-buitenland-geen-aangekochte-programma-s-herbekijke/

 

Hoe vind ik een programma terug?

Je kunt programma’s terugvinden via de zoekfunctie. Daarnaast kun je via de A-Z-lijst programma’s terugvinden op naam, of je kunt op uur en dag zoeken via de tv-gids. Een selectie van de programma’s kun je ook meteen zien op onze startpagina, www.vrtmax.be.

 

Kan ik alle programma’s herbekijken?

De VRT doet er alles aan om een zo ruim mogelijk aanbod beschikbaar te stellen op VRT MAX. Sommige programma’s worden echter aangekocht en niet alle producenten geven toestemming aan VRT om die programma’s ook online te publiceren. In dat geval zijn ze niet terug te vinden op VRT MAX.

 

Waar vind ik kindvriendelijke programma's?

Onze programma’s van Ketnet en Ketnet Jr. zijn apart te vinden onder de zenderpagina’s van Ketnet en Ketnet Jr. Je vindt de zenderpagina door bovenaan het scherm te klikken op ‘kanalen’ en daar door te klikken op ‘Ketnet’ of ‘Ketnet Junior’. 

Alle kinderprogramma’s zijn ook aangeduid met de tag ‘kinderen’. Je kunt dus meteen alle kinderprogramma’s zien door bovenaan het scherm op ‘categorieën’ te klikken en dan op ‘voor kinderen’, of door op de tag ‘voor kinderen’ te klikken wanneer je een kinderprogramma geselecteerd hebt. 

Ketnet.be blijft ook volledige programma's aanbieden. Deze zijn ook te bekijken via de smartphone en tablet-apps. Daar komt je kind niet in aanraking met programma's die een 12+ of 16+ label hebben.

 

Waar vind ik meer informatie over een programma terug?

Als je een programma aanklikt, vind je een korte beschrijving van die aflevering of de reeks. 

 

Is het gratis?

VRT MAX is gratis. We financieren VRT MAX deels met de overheidsdotatie en deels met reclame-inkomsten. Het platform is dus wel gratis, maar niet reclamevrij.

 

Waarom moet ik me registreren om de content op VRT MAX te bekijken?

VRT MAX is een kijk- en luisterdienst die een optimale service wil bieden. Door je te registreren kunnen we je heel veel content gratis ter beschikking stellen en een persoonlijke kijkervaring aanbieden. Daarvoor moet VRT MAX wel weten wie je bent. 

VRT respecteert de privacyregels. Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor een betere dienstverlening op VRT MAX en worden niet verkocht aan derde partijen

 

Heb je andere vragen?

Gerelateerd