Studio Brussel

Studio Brussel stimuleert een jonge actieve bevolking om creatief en eigenzinnig naar de wereld te kijken, met muziek als motor. 

De zender kijkt naar de wereld door een creatieve, eigenzinnige lens, met een vleugje relativerende humor, en brengt zowel nieuws, jongerencultuur en sport op haar geheel eigen wijze. Maar het is in de eerste plaats als muzikale gids dat Studio Brussel zich onderscheidt als het merk voor actieve ontdekkers. Studio Brussel is trendsettend op vlak van digitale formats en nieuw talent.

Aanbod

  • Muziek staat centraal bij Studio Brussel. De jongerenzender heeft dan ook tal van muziekprogramma's met muziek die afgestemd is op de jongeren.
  • Studio Brussel informeert zijn luisteraars aan de hand van nieuwsberichten die afgestemd zijn op de jongerendoelgroep.
  • Verschillende programma's (zoals de Ochtend) hebben aandacht voor de maatschappelijke actualiteit. 

Muziekprofiel

Muziek, avontuur en verrassing staan centraal in het dagelijkse aanbod. Studio Brussel heeft de ambitie een muzikale gids te zijn. Hij wil zijn luisteraars nieuwsgierig maken en laten proeven van  nieuwe muziek. Studio Brussel is de trendzetter. Overdag is er een mix van kwalitatieve pop en rock, ontdekkingen en nieuwe muziekstromingen. ’s Avonds biedt Studio Brussel alternatieve muziekgenres als urban, metal, alternative dance, alternative rock en indie music.

Online

Ontdek Stubru.be, de digitale pijler van Studio Brussel.

App

Via de StuBru-app kan u luisteren naar Studio Brussel en de andere VRT-radiozenders.

De StuBru-app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

De app is gratis.

Volg Studio Brussel op de sociale media

opent in nieuwe tab
opent in nieuwe tab
opent in nieuwe tab
opent in nieuwe tab
opent in nieuwe tab
opent in nieuwe tab

Een greep uit het aanbod van Studio Brussel

Extra aanbod

Gerelateerd