donderdag 25 mei 2023
25 mei 2023

Ooit Gemist

De programma’s van VRT 1, Canvas en Ketnet van de voorbije week en toppers van vroeger vindt u via digitale televisie in Ooit gemist.

Als u een programma wil opvragen en herbekijken, hoeft u geen abonnement te hebben. U betaalt gewoon per bestelling. Ooit Gemist is beschikbaar via Telenet en Proximus TV.

Hebt u een uitzending gemist van de voorbije week? Dan gaat u in het basismenu van Ooit Gemist naar Voorbije week en kiest u het gewenste programma. Zoekt u programma’s die meer dan een week geleden op tv werden uitgezonden dan gaat u naar Ooit Gemist A-Z en zoekt u het programma of de serie naar keuze. U betaalt een bedrag per uitzending die u bekijkt.

De prijs varieert naargelang de programmaduur: in principe wordt 1 euro per gestarte 30 minuten aangerekend en 0,5 euro per gestarte 15 minuten voor een Ketnet-programma . 

Het journaal, Het journaal van 19 uur met Vlaamse Gebarentaal, Karrewiet, Karrewiet met Vlaamse Gebarentaal, Terzake, Het weer en een dagelijks Ketnet Jr.-blok zijn gratis.

VRT-Aanbod Ooit Gemist

Waar vindt u de Ooit gemist-service?

  • Bij Proximus TV: U vindt de “Ooit gemist – VRT 1 en Canvas” nadat u op de afstandsbediening de knop “on demand” hebt ingedrukt. U kiest dan “TV op aanvraag”. U vindt dan Ooit gemist van VRT 1 en Canvas samen. Ooit gemist van Ketnet vindt u op een aparte lijn.
  • Bij Telenet digitale tv: nadat u op uw afstandsbediening op de “tv-theek” knop hebt gedrukt.  klikt u op à la carte - zenders - Een/Canvas of Kids. Daarna kiest u, uw favoriete programma” 
  • U kan (bij Proximus TV en Telenet digital TV) ook gewoon afstemmen op VRT 1, Canvas of Ketnet en drukken op de rode knop. Op die manier vindt u snel het extra digitale aanbod van het net.

Gerelateerd