donderdag 10 oktober 2019
10 oktober 2019

MNM en Stubru op Start Me Up Fest

7 oktober 2019 - Van maandag 7 oktober tot en met vrijdag 11 oktober is het jouw week! Samen met Studio Brussel viert het agentschap innoveren & ondernemen Start Me Up Fest in heel Vlaanderen. 

Start Me Up Fest wil de ondernemerszin van jongeren aanwakkeren. Daar werken we bij de VRT maar al te graag aan mee. De hele week zendt Studio Brussel live uit in 5 studentensteden. 

Op dinsdag 8 oktober zendt Generation M van MNM live uit vanop de Entrepreneurial Kickoff in Antwerpen. Herbeluister de interviews.

 

Boeiende verhalen van jonge ondernemers

Deze week zendt Eva De Roo uit vanuit vijf studentensteden (16.00 tot 18.00 uur). Ze ontmoet jonge ondernemende studenten met boeiende verhalen

Louis Jonckeere

Louis is een geboren ondernemer, hij begon met zijn eerste bedrijf tijdens zijn studies. Op 24-jarige leeftijd richtte hij samen met Pieterjan Bouten 'Showpad' op, een Gents technologiebedrijf met 450 werknemers en 1200 klanten wereldwijd. 

Videospeler inladen...

Marie Van den Broeck

Marie is 26 jaar en klaar om de wereld te veroveren met een eenvoudige maar geniale uitvinding: sleeves voor krukken. Haar product maakt kans op de prestigieuze, internationale Beazley award.

Videospeler inladen...

'Start Me Up Fest' is een initiatief van Vlaio - Het Vlaamse Agentschap voor Innoveren en Ondernemen. Een week lang wakkert Vlaio de kriebels om te ondernemen aan bij jonge studenten.

Dossier: Ondernemen en economie

Meer over Ondernemen en economie

Kristel Verbeke en Kamal Kharmach helpen gezinnen hun budget op orde te krijgen in Geld gezocht

MNM JumpJobs biedt jongeren springplank naar een eerste job

Tijs Vanneste opent opnieuw de deuren van De Kemping

Andermans zaken is terug met acht nieuwe afleveringen

Michaël Van Droogenbroeck maakt de balans op van de coronacrisis

Radio 2 focust op jongeren en geld

MNM en Stubru op Start Me Up Fest

VRT investeert in Vlaamse 3D-animatiestudio Cyborn