donderdag 17 november 2022
17 november 2022

Mijn privacy

Jouw privacy, onze prioriteit

Bij de VRT sta jij centraal. Om je beter te leren kennen en een nog betere service te kunnen bieden, zullen we af en toe persoonlijke gegevens van jou vragen en verzamelen. Maar we gaan daar heel zorgvuldig mee om en waken altijd over jouw privacy. We vertellen je graag hoe we die informatie verzamelen en waarom we dat doen. Je mag er zeker van zijn: alles gebeurt transparant, vlot en veilig.  

Video's

Videospeler inladen...

De VRT en jouw gegevens

We vertellen je hoe we jouw gegevens verzamelen en waarom we dat doen.  

Videospeler inladen...

De VRT en cookies

Wat zijn cookies eigenlijk en hoe worden ze gebruikt door de VRT?  

Jouw privacy staat centraal

Relevantie

Wil je een online programma bekijken, deelnemen aan een wedstrijd of nieuwsbrieven ontvangen? We hebben je gegevens nodig om je die diensten te verlenen. We gebruiken je gegevens ook om ons aanbod te verbeteren.

De beste kijk-, luister- en surfervaring

Transparantie

We willen open communiceren over wat we met je gegevens doen. We houden je transparant en tijdig op de hoogte van welke gegevens wij precies verzamelen en waarvoor wij ze gebruiken. 

Zonder zaken te verzwijgen

Veiligheid

De veiligheid van je persoonlijke informatie is belangrijk voor ons. We bewaren je gegevens in een veilige omgeving en werken enkel samen met bedrijven die ons voldoende garanties geven voor de beveiliging van je gegevens.

In een veilige omgeving

Controle

Jij bent overal en altijd baas over je gegevens. Je kan je persoonlijke informatie inkijken, verbeteren en zo nodig verwijderen. 

Onder jouw toeziend oog

Meer weten?

Beheer je VRT-profiel

Contacteer de klantendienst