Ketnet Brandt Weer voor De Warmste Week

18 september 2019 - Ook dit jaar zet Ketnet zijn schouders onder De Warmste Week. Na veel warme edities van Ketnet Koekenbak gaat Ketnet dit jaar voor een nog bredere warme actie: Ketnet Brandt Weer. 

Ketnet roept kinderen in heel Vlaanderen op om mee te doen aan een actie voor De Warmste Week of om mee te helpen bij hun zelfgekozen goede doel.  Door zich in te zetten voor De Warmste Week maken ze deel uit van de Ketnet Brandt Weer-brigade. 

"De afgelopen jaren hebben we enorm veel gemotiveerde en warme klassen gezien in Vlaanderen. We willen dan ook dit jaar onze actie verbreden en nog meer Ketnetters, klassen, jeugdverenigingen,... engageren om zich in te zetten voor De Warmste Week. We hopen dan ook dat we veel Ketnetters mogen verwelkomen in onze Ketnet Brandt Weer-brigade."
Maarten Janssen, Netmanager Ketnet

Ketnetters kunnen dat doen door opnieuw koekjes te bakken met hun klas, maar ook door te helpen bij de Warmste Week-actie van hun sportclub, door samen met familie en/of vriendjes armbandjes te knutselen en te verkopen of door te helpen aan een opruimactie van hun favoriete natuurvereniging.

En dit jaar krijgen ze daarbij misschien wel hulp van Ketnet-helden of acteurs. De Ketnet-gezichten komen de kinderen dus niet alleen bedanken, maar zullen ook zelf hun handen uit de mouwen steken.

Tijdens de Warmste Week van 18 tot 24 december trekken de Ketnet-wrappers door Vlaanderen met de Ketnet Brandt Weer-wagen. En dat zal allemaal te volgen zijn op Ketnet en in de Ketnet-app.

Inschrijven kan nu al via: www.dewarmsteweek.be

Dossier: warmste week
donderdag 19 september 2019
19 september 2019

Meer over warmste week

"Music is our answer"

Dieter en Kevin opnieuw op pad voor De warmste week

Loop samen met MNM de Warmathon

Radio 1 gaat de strijd aan tegen kinderarmoede

Radio 2 lanceert Hotline voor De Warmste Week

Help een goed doel als vrijwilliger

Vijfde editie van de Warmathon

Dit jaar kan je ook vrijwilligen voor De Warmste Week