maandag 25 mei 2020
25 mei 2020

Studio Brussel lanceert twee nieuwe digitale muziekstreams Hooray en Bruut

25 mei 2020 - Studio Brussel lanceert vandaag twee
nieuwe digitale muziekstreams. Met Hooray en Bruut kunnen luisteraars vanaf vandaag non-stop hiphop of stevige gitaren ontdekken en beluisteren via twee nieuwe digitale streams. Hooray
en Bruut vervolledigen het streamingaanbod van de muziekzender waar ook De Tijdloze en #ikluisterbelgisch al deel van uitmaken.

Bruut

Hooray

Hooray is al langer hét hiphopmerk van Studio Brussel. Zo was er afgelopen donderdag nog de Hooray 100, de lijst met de 100 beste hiphopnummers volgens de Studio Brussel-luisteraars. Met de Hooray-muziekstream voorziet de zender nu ook in non-stop puur de beste hiphop. Met Hooray kunnen jong en oud non-stop zowel legendarische als nieuwe hiphop tracks ontdekken en beluisteren. Van Denzel Curry, Blue Same over A$AP, Future, Kendrick en Stormzy.

Videospeler inladen...

Bruut

Bruut is de non-stop stream die je op elk moment van de dag de energieboost kan geven die je nodig hebt. Hét Studio Brussel-keurmerk voor stevige, rauwe gitaren. Van Stake, The Chats, Ramones over QOTSA, Idles en Mastodon... Bruut is de shot power die je soms nodig hebt, altijd en overal beschikbaar.

Videospeler inladen...

25 jaar Graspop in Bruut

Wie stevige gitaren zegt, denkt ook aan Graspop Metal Meeting. Het festival blaast in juni maar liefst 25 kaarsjes uit en ook Studio Brussel viert mee. Het weekend van 20 juni staat Bruut een weekend lang in het teken van 25 jaar Graspop.

On air

Ook in het reguliere radioschema krijgen Bruut en Hooray een plaats. Op zondagavond tussen 18.00 en 20.00 uur horen luisteraars telkens een selectie van Bruut. Genieten van Hooray kan van maandag tot en met donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur, op Studio Brussel.

Iedereen kan voor Hooray en Bruut terecht via stubru.be of de app van Studio Brussel.

Dossier: Muziek

Meer over Cultuur

De nachtshift: hoe team eindregie jouw perfecte tv-avond in goede banen leidt

30 jaar zonder Kurt Cobain: Studio Brussel bouwt iconische decor MTV Unplugged na tot in de kleinste details

Zonder VRT geen Compact Disk Dummies, Melanie de Biasio, Warhaus of Zwangere Guy

Dankzij VRT mis je geen seconde van de Ronde

Wordt een VRT-podcast verkozen tot de beste podcast ooit?

Dit zijn de winnaars van de Boon 2024

De nachtshift: Storms Staat Op terwijl jij … waarschijnlijk nog ligt te slapen

Brengen podcasts als Night flights het luisterspel weer tot leven?