vrijdag 17 juli 2020
17 juli 2020

Steven Lemmens nieuwe nethoofd van MNM

17 juli 2020 - Steven Lemmens (37) wordt het nieuwe nethoofd van MNM. De jongste radiozender van de VRT is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een inspirerend merk met dagelijks bijna 700.000 luisteraars en een actieve digitale fanbase.

Steven Lemmens

Steven komt in de plaats van Annemie Gulickx, die netmanager wordt van Ketnet.

Manager radio Els Van de Sijpe: “Steven Lemmens combineert een grote passie voor radio met een klare kijk op nieuwe digitale kansen in een veranderende mediacontext. Hij heeft affiniteit met de leefwereld van MNM en is een sterke coach. Bij MNM treft hij een enthousiast en talentvol team jonge makers die via alle platformen in dialoog gaan met de luisteraars. Samen bouwen we verder aan een sterke MNM op radio en digitaal.” 

Als radiomaker heb ik altijd met bewondering gekeken naar wat er bij MNM gebeurde. "

Steven Lemmens

Kersvers nethoofd MNM Steven Lemmens: “Als radiomaker heb ik altijd met bewondering gekeken naar wat er bij MNM gebeurde. Ik ben blij dat ik binnenkort deel uitmaak van zo’n getalenteerd en gedreven team. 15 jaar lang heb ik mee mogen bouwen aan Studio Brussel. Ik heb er ongelofelijke kansen gekregen en ben het hele team daar dankbaar voor de vriendschap en de samenwerking.”

 

Dossier: Bedrijfsinformatie

Meer over Bedrijfsinformatie

Reactie van VRT-directie na overleg met de vakbonden: externe bruggenbouwer moet vertrouwen herstellen

Succesverhalen uit 2023 bekeken door de lens van VRT-partners

VRT zendt docu 'Het proces dat niemand wou' dan toch uit en biedt excuses aan

Chloë van de Klantendienst: ‘Soms wou ik wat vroeger geboren zijn. Dan kon ik me inschrijven voor Hotel Romantiek’

Samenwerken met VRT: de strafste verhalen schrijven we niet alleen

CIM-cijfers: verdere groei voor Studio Brussel, sterke cijfers voor Radio 1

Chloë van de Klantendienst: ‘Zo klinkt het net of de beer van ‘De droomfabriek’ Maurice van de Kampioenen heeft aangerand’

Chloë van de Klantendienst: ‘Als roepen en tieren slecht zou zijn voor je hart, dan had de farmaceutische industrie Kamp Waes gesponsord’