Karolien Debecker versterkt De Grootste Familie

1 september 2020 — Dit najaar versterkt Karolien Debecker, bekend van onder meer Bij Debecker en Achter de feiten op Radio 1, De Grootste Familie van Radio 2.

Karolien is zeer bedreven in het bouwen van communities. Eerst bij MNM (Generation M) en daarna bij Radio 1 (Bij Debecker) deelde ze met de luisteraars een platform waar ze hun eigen stem hebben en thema's bespreekbaar maken. Die dynamiek neemt Karolien mee naar Radio 2. Achter de schermen steken ze daar al volop de koppen bij elkaar, details over concrete plannen volgen later.

Toen Radio 2 met een eerste idee kwam aankloppen, heb ik niet lang getwijfeld. Radio maken voor de grootste zender van Vlaanderen, die impact is niet te onderschatten. Maar ik kreeg vooral zin om te sleutelen aan een project dat me helemaal ligt, in een team van zeer ervaren radiomakers."

Karolien Debecker

Heel fijn om op de eerste schooldag symbolisch Karolien bij het professionele team radiomakers van Radio 2 te mogen rekenen. Dit najaar zal Karolien meewerken om een radioprogramma en leuke online projecten vorm te geven. En als je Karolien kent, dan zal interactie nooit veraf zijn. Karolien praat graag en luistert nog beter. Ik apprecieer haar natuurlijke manier van presenteren waarbij ze luisteraars meeneemt in alles wat ze doet op radio. Kortom: een aanwinst voor Radio 2!"

Rino Ver Eecke, nethoofd Radio 2
Dossier: Bedrijfsinformatie
dinsdag 15 september 2020
15 september 2020

Meer over Bedrijfsinformatie

VRT vakantiekalender juli 2022

De VRT komt naar je toe, een hele zomer lang

Ketnet: straffe fictie, jonge Planckaerts en prikkende beestjes

Ketnet-reeksen kennen internationaal succes

VRT schiet met succes sportzomer op gang met WK en BK

Chloë van de Klantendienst: ‘Laat ons ‘Extra Time’ dan voortaan ‘Aanvullende Tijd’ noemen’

Een zomer vol knaldrang bij VRT

Hoe brengt de VRT liveondertiteling op je scherm?