Videoboodschap van Sinterklaas

2 november 2020 - 'Al moet ik dit jaar in een ruimtepak over de daken lopen, ik zal er staan!' Volg de Intrede veilig thuis op zaterdag 14 november op Ketnet en Eén.

Sint en zijn vrienden

Het is een bijzonder jaar en ook voor Sinterklaas is het even wennen dat de Intrede er dit jaar anders zal uitzien. Speciaal voor de Ketnetters stuurt hij een videoboodschap vanuit Spanje om de Ketnetters en hun ouders gerust te stellen: op 14 november zal te zien zijn hoe hij zijn intrede maakt in Antwerpen.

De Ketnetters kunnen veilig van thuis uit volgen hoe de Sint en zijn entourage voet aan wal zetten omstreeks 14 uur op Ketnet en Eén.

De boodschap van de Sint

En daarom zeg ik: 'Al moet ik dit jaar in een ruimtepak over de daken lopen, ik zal er staan!' Maar we gaan het wel veilig houden.

Sinterklaas

"Lieve kinderen, ik zal komen! Ja, ook dit jaar zal ik met mijn stoomboot naar jullie land varen! Ik wil jullie, lieve kinderen, niet in de steek laten, zeker niet in een jaar dat al zo moeilijk was. Jullie hebben jullie vriendjes lang moeten missen, de zomerkampen waren anders en ook schoolgaan was een beetje vreemd, hoe hard die brave leerkrachten ook hun best doen. En daarom zeg ik: 'Al moet ik dit jaar in een ruimtepak over de daken lopen, ik zal er staan!' Maar we gaan het wel veilig houden. Daarom zal ik voor één keertje aankomen zonder wuivende kinderen en lachende gezichtjes, maar jullie kunnen dat allemaal zien op Ketnet en op Eén op zaterdag 14 november rond de klok van twee uur."

Meer over Vlaamse identiteit

Eerste beelden van reeks 3 van #LikeMe

Ontdek eerste beelden film Zeppos - Het Mercatorspoor

Radio 2 Top 2000: volledig nieuwe eindejaarslijst tussen kerst en nieuw

Rob De Nijs – Voor het laatst

Nieuwe Sintpodcast en andere Sinteressante programma’s

Intrede van de Sint: let op deze maatregelen

Radio 2 Bene Bene en StuBru De Tijdloze vanaf nu ook digitaal op DAB+

Toespraak Sinterklaas opnieuw van op de Grote Markt van Antwerpen