dinsdag 03 november 2020
03 november 2020

Studio Brussel lanceert nieuwe app en muziekstream UNTZ

3 november 2020 – Studio Brussel lanceert een gloednieuwe mobiele app met een flink aantal nieuwe functies. Daarnaast lanceert de muziekzender ook een vijfde digitale muziekstream: UNTZ, met non-stop beats.

Vernieuwde app

Nieuwe app

Met de nieuwe app zit het beste van Studio Brussel altijd in je broekzak. Je luistert en kijkt altijd en overal naar Studio Brussel, of je kiest voor één van de vijf digitale muziekstreams.

StuBru Select

Via het nieuwe StuBru Select herontdek je de beste radiofragmenten, en je luistert er ook naar het podcastaanbod van Studio Brussel.

Ons volledig aanbod op een toegankelijke én meer gebruiksvriendelijke manier." 

Jan Van Biesen (nethoofd Studio Brussel)

Jan Van Biesen (nethoofd Studio Brussel): "Studio Brussel heeft een sterke reputatie op het vlak van digitale vernieuwing. Onze nieuwe app is nu een volgende stap vooruit zodat al onze gebruikers van ons volledig aanbod op een toegankelijke én meer gebruiksvriendelijke manier kunnen genieten."

UNTZ

Studio Brussel lanceert vandaag ook een nieuwe digitale muziekstream. Met UNTZ dansen luisteraars vanaf vandaag non-stop op de beste beats, van house tot electro en van techno tot drum-'n-bass. Met UNTZ kan je blijven feesten, ook al zijn de clubs nog steeds gesloten…

UNTZ vervolledigt het streamingaanbod van de muziekzender waar ook De TijdlozeBruutHooray en #ikluisterbelgisch al deel van uitmaken.

Iedereen kan van UNTZ genieten via stubru.be of de app van Studio Brussel.

Meer over Ontvangstmogelijkheden

10 Erasmusstudenten springen in 'Het grote onbekende'?

Hoe kan je VRT in het buitenland volgen?

‘Het kwartier’: eerste dagelijkse podcast van VRT NWS

Dé digitale kijk- en luisterbestemming van VRT

Luister deze zomer VRT NU

Duik urenlang in VRT NU

VRT NU viert een maand lang liefde in alle kleuren

Hoe staat het met de digitalisering van radio in Vlaanderen?