Studio Brussel lanceert nieuwe app en muziekstream UNTZ

3 november 2020 – Studio Brussel lanceert een gloednieuwe mobiele app met een flink aantal nieuwe functies. Daarnaast lanceert de muziekzender ook een vijfde digitale muziekstream: UNTZ, met non-stop beats.

Vernieuwde app

Nieuwe app

Met de nieuwe app zit het beste van Studio Brussel altijd in je broekzak. Je luistert en kijkt altijd en overal naar Studio Brussel, of je kiest voor één van de vijf digitale muziekstreams.

StuBru Select

Via het nieuwe StuBru Select herontdek je de beste radiofragmenten, en je luistert er ook naar het podcastaanbod van Studio Brussel.

Ons volledig aanbod op een toegankelijke én meer gebruiksvriendelijke manier." 

Jan Van Biesen (nethoofd Studio Brussel)

Jan Van Biesen (nethoofd Studio Brussel): "Studio Brussel heeft een sterke reputatie op het vlak van digitale vernieuwing. Onze nieuwe app is nu een volgende stap vooruit zodat al onze gebruikers van ons volledig aanbod op een toegankelijke én meer gebruiksvriendelijke manier kunnen genieten."

UNTZ

Studio Brussel lanceert vandaag ook een nieuwe digitale muziekstream. Met UNTZ dansen luisteraars vanaf vandaag non-stop op de beste beats, van house tot electro en van techno tot drum-'n-bass. Met UNTZ kan je blijven feesten, ook al zijn de clubs nog steeds gesloten…

UNTZ vervolledigt het streamingaanbod van de muziekzender waar ook De TijdlozeBruutHooray en #ikluisterbelgisch al deel van uitmaken.

Iedereen kan van UNTZ genieten via stubru.be of de app van Studio Brussel.

Dossier: Innovatie
dinsdag 03 november 2020
03 november 2020

Meer over Ontvangstmogelijkheden

Hoe kan je de VRT in het buitenland volgen?

Radio 2 ontrafelt mysteries uit je buurt

Bekende Vlamingen laten in hun hart kijken

Zita en Gloria geven hun geheimen bloot

Een nieuw seizoen van 'Kant, en klaar'!

Uniek portret van Wannes Van de Velde

Klara pakt uit met serie van Johan Op de Beeck over Leopold II

Kathy Lindekens duikt in de wereld van twintigers