donderdag 12 november 2020
12 november 2020

Waar is Mark?

11 november 2020 - In Vandaag kondigde Lidewij Nuitten (bekend als reporter van Iedereen beroemd) aan dat ze werkt aan een nieuw programma. Ze is op zoek naar haar allereerste jeugdliefde. 

Lidewij Nuitten (bekend als reporter van Iedereen beroemd en van haar documentaire Van Eupen naar Oostende) werkt aan een nieuw programma. Daarvoor is ze op zoek naar haar allereerste jeugdliefde Mark, waar ze begin jaren 2000 op verliefd was. En hierbij roept ze de hulp in van heel Vlaanderen.

Ondertussen is het twintig jaar later, maar Lidewij is die eerste verliefdheid nooit vergeten. Ze vraagt zich af hoe het intussen met Mark is. Lidewij: “Ik heb niet zo veel herinneringen aan hem, maar ik weet dat het op een sportkamp in de Kempen was. We moeten beiden een jaar of acht à negen geweest zijn toen de vonk oversloeg. Ik zie ons nog kusjes naar elkaar gooien vanuit onze stapelbedjes, dus de liefde was zeker wederzijds.”

Lidewijs zoektocht naar de man is intussen al drie maanden bezig, maar voorlopig zonder veel geluk. Daarom roept ze nu de hulp in van heel Vlaanderen. 

Lidewij

Mark (of Marc) is een zwarte man tussen 26 en 30 jaar oud, met blanke ouders. Lidewij ontmoette hem begin jaren 2000 op een sportkamp in de Kempen, wellicht op een voetbalkamp in de Hoge Rielen.

Kent iemand Mark, of herkent iemand zich misschien in deze beschrijving? Dan kunnen ze dit aan Lidewij doorgeven via waarismark@een.be.

Dossier: Bedrijfsinformatie

Meer over Bedrijfsinformatie

Succesverhalen in 2023 bekeken door de lens van VRT-partners

VRT zendt docu 'Het proces dat niemand wou' dan toch uit en biedt excuses aan

Chloë van de Klantendienst: ‘Soms wou ik wat vroeger geboren zijn. Dan kon ik me inschrijven voor Hotel Romantiek’

Samenwerken met VRT: de strafste verhalen schrijven we niet alleen

CIM-cijfers: verdere groei voor Studio Brussel, sterke cijfers voor Radio 1

Chloë van de Klantendienst: ‘Zo klinkt het net of de beer van ‘De droomfabriek’ Maurice van de Kampioenen heeft aangerand’

Chloë van de Klantendienst: ‘Als roepen en tieren slecht zou zijn voor je hart, dan had de farmaceutische industrie Kamp Waes gesponsord’

Chloë van de Klantendienst: ‘Maak eens grappen over andere ‘proventies’, Bart’