vrijdag 16 april 2021
16 april 2021

MNM bouwt leukste online feestje van het jaar … en iedereen kan deelnemen

16 april 2021 - Om 18 uur zetten MNM en Onderwijs Vlaanderen het laatste weekend van de paasvakantie feestelijk in met The Masked Party. Een vrolijke en veilige uitlaatklep voor jongeren die al een zwaar jaar achter de rug hebben. Ze kunnen er in dialoog gaan met elkaar en met experts...

affiche

Even doorklikken op de website, jouw avatar een naam geven en feesten maar! Meer is niet nodig om te kunnen deelnemen aan The Masked Party. Dit volledig digitale evenement dompelt jongeren onder in een zomerse festivalsfeer en is de ideale online ontmoetingsplek om te ontspannen en een goed gesprek aan te gaan met leeftijdsgenoten en experts. 

Naast je eigen vrienden loop je er ook bekende gezichten tegen het lijf want zoals het een écht feestje betaamt zijn er live optredens van Woodie Smalls, Laura Tesoro en Pommelien Thijs. Juich en dans mee met Elias Verwilt en Mariam Hakobyan op de beats van Regi, Omdat het kan Soundsystem en DJ KWTR of maak awesome Tik Tok videos met Steffi Mercie.

Mentaal welzijn

Wie het liever wat rustiger aanpakt en nood heeft aan een goede babbel kan zijn hart luchten bij Lotte Vanwezenmael, Ender Scholtens en tijdens de allerlaatste online Hoewist? sessie met MNM DJ's Sander & Kawtar. Vertel hoe het écht met jou gaat of bied anderen een luisterend oor. Want met elkaar in gesprek gaan en elkaar aanmoedigen is in tijden van social distancing en afstandsleren belangrijker dan ooit.

Met The Masked Party wil MNM dan ook een veilige, alternatieve ontmoetingsplek creëren voor jongeren.  

Het evenement bouwt verder op de #gemaskerdescholieren campagne van Onderwijs Vlaanderen waarmee Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts het belang van mentaal welzijn in deze uitzonderlijke tijden extra in de kijker wil zetten.

plan van de party
Dossier: Gemeenschapsvorming

Meer over Gemeenschapsvorming

De Warmste Week vlamt opnieuw in Brugge

VRT en Pommelien Thijs waarschuwen iedereen voor gsm-gebruik in het verkeer

я вдома / Ik ben thuis

2021… een jaar met maatschappelijke relevantie

Indrukwekkende editie van De Warmste Week zamelt 8.790.633 euro in voor opgroeien zonder zorgen

Duurzaamheid op De Warmste Week: “Zelfs de artiestenbusjes rijden volledig elektrisch.”

Live-ondertiteling met AI maakt De Warmste Week toegankelijker

Een toegankelijke publieke omroep is goed voor iedereen