vrijdag 21 mei 2021
21 mei 2021

Vanaf 30 augustus wekt Fien Germijns de Studio Brussel-luisteraars

 21 mei 2021 – Michèle Cuvelier neemt in september na meer dan twee jaar afscheid van de ochtendshow. Dit najaar stort ze zich op nieuwe projecten bij Studio Brussel. Vanaf maandag 30 augustus wekt Fien Germijns de Studio Brussel-luisteraars.

Michele en Fien

Ik kijk dankbaar achterom en met knaldrang naar wat komt. To be continued."

Michèle Cuvelier

Michèle Cuvelier: "Ik ben met veel plezier tweeënhalf jaar samen met de StuBru-luisteraars wakker geworden. Er is geen betere bende om de prut mee uit de ogen te vegen in alle vroegte. Ik voel dat het moment er is om een nieuw hoofdstuk aan te snijden bij StuBru. Ik kijk dankbaar achterom en met knaldrang naar wat komt. To be continued."

Jan Van Biesen (nethoofd Studio Brussel): "De manier waarop Michèle onze ochtend inhoud en stem geeft is grote klasse. Ik heb dan ook alle begrip voor haar wens om na meer dan twee jaar te stoppen met het ochtendprogramma dat sociaal en fysiek een stevige kuitenbijter is. Zij blijft ook in het nieuwe seizoen een absolute sterkhouder van StuBru. Ik ben heel enthousiast over de nieuwe plannen. Met Fien hebben we een ochtendmens én een radiobeestje pur sang in huis. Vanaf september zal de ochtend minder sucken, want opstaan wordt een feest dankzij haar vaste gezelschap. Alle vertrouwen in haar goesting en talent en in haar wekker natuurlijk."

Ik ben van het soort mens dat piekt tussen zes en negen 's ochtends. Snap het zelf ook niet, maar het komt wel van pas!"

Fien Germijns

Fien Germijns: "Ik ben van het soort mens dat piekt tussen zes en negen 's ochtends. Snap het zelf ook niet, maar het komt wel van pas! Niets voelt zo goed als de zweetdruppels van de ochtendrush en een plakbek van de koffie. Dat hebben we dan al gemeen. Tot in september!"

Dossier: Bedrijfsinformatie

Meer over Bedrijfsinformatie

Officiële opening nieuwe VRT-captatiemagazijn in Bedrijvenpark Stone in Londerzeel

Chloë van de Klantendienst: ‘De paal van deze klager? Die behoort niet tot de opdracht van de publieke omroep’

Succesverhalen uit 2023 bekeken door de lens van VRT-partners

Reactie van VRT-directie na overleg met de vakbonden: externe bruggenbouwer moet vertrouwen herstellen

VRT zendt docu 'Het proces dat niemand wou' dan toch uit en biedt excuses aan

Chloë van de Klantendienst: ‘Soms wou ik wat vroeger geboren zijn. Dan kon ik me inschrijven voor Hotel Romantiek’

Samenwerken met VRT: de strafste verhalen schrijven we niet alleen

CIM-cijfers: verdere groei voor Studio Brussel, sterke cijfers voor Radio 1