donderdag 10 juni 2021
10 juni 2021

Radio 2 stelt 'FC Niels & Wiels' op!

10 juni 2021 – Niels Destadsbader en Miguel Wiels zijn weer van de partij om te supporteren voor de Rode Duivels op het EK 2021. In FC Niels & Wiels ontdekken ze samen kleine kantjes van onze tegenstanders, volgen ze onze voetbalhelden op afstand en schreeuwen ze onze Duivels naar de overwinning.

Niels Destadsbader en Miguel Wiels

Niels Destadsbader en Miguel Wiels supporteren samen met BV's, Bekende Voetbalfans, luisteraars en veel livefeestmuziek. "We gaan proberen veel ambiance te maken met veel leuke gasten en livemuziek. We willen samen met de luisteraars toeleven naar de match van Rode Duivels. Het wordt een show van ons allemaal", vertelt Miguel Wiels.

"En er ook komen ook heel wat grote voetbalfans langs, zoals Imke Courtois en Ruben Van Gucht. En er is zelfs voor eten gezorgd", vult Niels Destadsbader aan. "Want ons moeder komt elke keer langs met een typisch gerecht van de tegenstander. Zaterdag staat er dus iets Russich op het menu!"

Uitzendingen

  • Zaterdag 12 juni van 13.00 tot 16.00 uur

  • Donderdag 17 juni van 13.00 tot 16.00 uur

  • Maandag 21 juni van 13.00 tot 16.00 uur

  • Zondag 11 juli van 10.00 tot 13.00 uur

FC Niels & Wiels is er alle speeldagen van de Rode Duivels van 13.00 tot 16.00 uur. Behalve op zondag, dan stelt Radio 2 de ploeg op tussen 10.00 en 13.00 uur. Afhankelijk van hoe ver de Rode Duivels geraken op het kampioenschap, volgen er meer uitzendingen van FC Niels & Wiels.

Videospeler inladen...

Meer over Sport en ontspanning

Dankzij VRT mis je geen seconde van de Ronde

Crossen in de modder: VRT CRW maakt de handen vuil tijdens het veldritseizoen

Factcheckers onderscheidt opnieuw feit van fictie in vierde seizoen: van dickpics over zwerfvuil tot illegaal medicijnen kopen op internet

De wereld beleeft het WK Turnen dankzij VRT: “We plakken zelfs microotjes op de baren van de ongelijke leggers”

Tien jaar 'Alleen Elvis blijft bestaan' wordt gevierd met tien nieuwe gasten

Ketnet zet een schooljaar lang in op duurzaamheid met Planeet K

Belpop is terug met een nieuwe stem

Kristel Verbeke en Kamal Kharmach helpen gezinnen hun budget op orde te krijgen in Geld gezocht