vrijdag 24 september 2021
24 september 2021

Ed Sheeran steunt De Warmste Week met unieke showcase

24 september 2021 – De eerste actie voor De Warmste Week is er. En het is er eentje van formaat! Niemand minder dan Ed Sheeran komt op maandag 4 oktober naar België voor De Warmste Week. Hij speelt in ons land een unieke showcase omdat hij zich achter het thema 'Kunnen zijn wie je bent' schaart.

Ed Sheeran showcase op 4 oktober

Kunnen zijn wie je bent, is vandaag niet voor iedereen even evident. Denk aan mensen met een beperking, mensen die in armoede leven, mensen die het mentaal moeilijk hebben, of zich niet aanvaard voelen. Voor velen is dat een dagelijkse uitdaging. Gewoon kunnen zijn wie je bent, is een onderwerp dat ook Ed Sheeran nauw aan het hart ligt en waarvoor hij opkomt in interviews en songteksten. Daarom wil de wereldster in actie komen voor De Warmste Week. Hij nodigt 150 fans uit voor een unieke showcase op de VRT. Hij speelt er muziek uit zijn nieuwste album én gaat in gesprek met het publiek over het thema in een unieke Q&A.

Just be yourself because there's no one in the world better at it than you."

Ed Sheeran

Hoe maak je kans om erbij te zijn?

MNM, Studio Brussel en Eén organiseren vanaf maandag een radio- en online wedstrijd en geven 150 fans de unieke kans om erbij te zijn op de showcase van Ed Sheeran.

Zo kan je deelnemen

  • Luister naar MNM en Studio Brussel van maandag 27 september tot en met vrijdag 1 oktober, en hou de sociale kanalen van Eén in de gaten. Je ontdekt er hoe je tickets kan winnen en tegelijk het DWW Fonds kan steunen.

  • Doe mee aan de #equalschallenge op TikTok. Toon je talent en wie je bent op 'Shivers' van Ed Sheeran en deel het met de hashtags #equalschallenge en #kunnenzijnwiejebent! Belangrijkste regel: doe vooral je eigen zin. De origineelste TikTokkers worden uitgenodigd om erbij te zijn.

De showcase van Ed Sheeran voor De Warmste Week zal later dit najaar uitgezonden worden op Eén.

Over De Warmste Week

De Warmste Week doet dit jaar opnieuw een beroep op heel Vlaanderen om geld in te zamelen. Dat geld komt terecht in het DWW Fonds, dat eind dit jaar een selectie maakt uit de meest impactvolle projecten rond het thema. Het DWW Fonds steunt projecten die gelijke kansen bevorderen, die sensibiliseren rond tolerantie, die drempels wegnemen of vleugels geven aan mensen. Want kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen.

De Warmste Week vindt dit jaar plaats van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 december in Mechelen met De Warmste Week in Mechelen: een groot stadsfestival met DWW Radio (Studio Brussel en MNM maken een week lang samen live radio), muziekoptredens, workshops, voorstellingen en nog veel meer. De Warmste Week wordt gerealiseerd met de warme steun van KBC, die voor de volgende drie jaar officiële partner is. 

#DWW21

#kunnenzijnwiejebent

Dossier: DWW

Meer over DWW

Eva, Sander, Sam en Robin presenteren De Warmste Week in Brugge

'Waakvlammetje' van De Warmste Week schittert in het donker

Vrijwilligers hebben de smaak te pakken

De Warmste Week: VRT-gezichten roepen iedereen op om massaal in actie te komen voor 287 projecten

De Warmste Week maakt thema editie 2023 bekend: opgroeien zonder zorgen

De Warmste Week 2022: waar gaat het ingezamelde geld naartoe?

Deze organisaties voelden in 2022 de impact van De Warmste Week

De Warmste Week vlamt met 5.081.675 euro voor 270 projecten rond kansarmoede